Рецепт Шоколадний десерт-мус
Цей рецепт для любителів шоколаду. Цим найніжнішим десертом можна порадувати гостей на святковій вечері. особливо зручно, що приготувати його необхідно заздалегідь.
опис приготування:
Оксамитовий і ніжний смак цього десерту нікого не залишить байдужим. Прикрасити можна не тільки кремом, але і різними фруктами або ягодами. Також сам мус можна використовувати і в муссових тортах.
- шоколад темний— 100 грам
- молоко— 170 мілілітрів
- желатин— 9 грам
- вода— 60 мілілітрів
- вершки від 33% — 300 грам(200 в мус, 100 для прикраси)
- цукрова пудра— 3 Ст. ложки(2 в мус, 1 для прикраси)
Желатин замочити у воді на 20 хвилин. Шоколад поламайте на шматочки, залийте молоком і нагрівайте, постійно помішуючи, поки шоколад на розтопиться. Потім змішайте гарячий розтоплений шоколад з набряклим желатином, щоб желатин повністю розчинився. остудіть.
збийте 200 г вершків з 2 ст. L. цукрової пудри.
Акуратно віночком змішайте з шоколадною масою.
Розлийте шоколадний мус по креманках. Поставте в холод на 1 час, щоб мус застиг.
Для прикраси збийте 100 г вершків з 1 ст. L. цукрової пудри. Прикрасьте вершками десерт і подавайте до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Апельсиново-шоколадний десерт
Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...
Шоколадний десерт «гормон щастя»
любителі шоколаду, десерт точно для нас! Я, зізнаюся, теж не зможу спокійно відреагувати навіть на запах темного шоколаду! & Quot; Гормон щастя" не можна з'їсти відразу багато, але їм можна насолоджуватися довго. опис приготування: Мало того, що шоколад дуже смачний, так він ще й корисний для ...
Шоколадний десерт «маркіза» з 14 лютого
дивіться, як приготувати шоколадний десерт «Маркіза» на 14 лютого для приємного завершення святкової вечері. Є кілька способів приготування парфе, цей рецепт - один з найпростіших. опис приготування: Приготуйте десерт «Маркіза» на свято, ще його можна подати до Різдвяного столу або на день нар...
Шоколадний десерт на Хеллоуїн
Існує безліч рецептів приготування десертів на Хеллоуїн, але сьогодні розповім рецепт оригінального і цікавого десерту! опис приготування: шоколадні десерти, повинно бути, подобаються всім, тому пропоную дізнатися безпрограшний варіант смачної страви на Хеллоуїн — шоколадні "; могилки ";! Ніжн...
Європейський десерт
Десерт готується довго, але завжди справляє враження на гостей. Шар фруктового желе, шар збитих вершків з ананасами і шар фруктового пюре (тут ківі). кількість порцій: 8 фпуктовое пюре (полуничне) — 200 грам ананас— 0,5 штуки заварний крем— 300 грам збиті вершки— 200 грам лист желатину— 2 штук...