Шашлик із грибів (оригінальний рецепт)

Шашлик із грибів (оригінальний рецепт)
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Привіт всім любителям смачних і цікавих страв! Сьогодні я хочу поділитися з вами оригінальним рецептом приготування шашлику з грибів. Блюдо вийде ароматним, соковитим і дуже смачним. приступимо!

опис приготування:

Шашлик із грибів є відмінним варіантом гарячої закуски. Маринад надає грибам пікантну нотку, прекрасний аромат і соковитість. Гриль надає аромат димку і робить смак ще більш неперевершеним. Обов'язково спробуйте рецепт дому та діліться враженнями в коментарях.

  • печериці— 0,5 кілограма
  • Оливкова олія— 1/4 склянки(для маринаду )
  • Лимонний сік— 1/4 склянки
  • петрушка— 0,5 пучка
  • цукор, сіль— по 1 Чайна ложка
  • Чорний перець, каєнський перець— по 1/4 Чайних ложки
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • часник— 1-2 зубчиків
1 Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Промиваємо гарненько під водою гриби, обсушуємо їх паперовими рушниками.

2 Попередньо замочуємо бамбукові палички у воді на 15 хвилин.

3 готуємо маринад. Для цього наливаємо в блендер лимонний сік, оливкова олія, додаємо листя петрушки, часник, сіль, спеції, бальзамічний оцет. Збиваємо до однорідності.

4 Гриби розрізаємо навпіл.

5 Викладаємо гриби в герметичний пакет, заливаємо маринадом, закриваємо. Ми залишаємо маринуватися на 30-45 хвилин в холодильнику, гарненько перемішавши.

6 Гриль розігріваємо до 150-160 градусів. Нанизуємо мариновані гриби на бамбукові шпажки і обсмажуємо з кожного боку до появи золотистої скоринки.

7 Шашлик із грибів готовий, смачного!

Подібні рецепти

Солянка з грибами (оригінальний рецепт)

Яблучні пампушки з карамеллю

Любіть солянку? Тоді вам сюди! Сьогодні я поділюся з вами рецептом приготування солянки з грибами! повірте, вам сподобається. Не будемо затягувати і відразу приступимо до приготування страви опис приготування: Блюдо виходить неймовірно ароматним і ситним. Обов'язково рекомендую спробувати його...

Шашлик з яловичини з лимоном (легкий рецепт)

Шашлик з яловичини з лимоном (легкий рецепт)

Не знаю, що приготувати в літній сезон на пікнік? Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з яловичини з лимоном. М'ясо вийде дуже соковитим і ніжним, тому приступимо до приготування! опис приготування: М'ясо виходить дуже ніжним і просто тане в роті. Не бійтеся додати ваші улюблені спе...

Фарш з грибів і спецій

Фарш з грибів і спецій

Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...

Грибна ікра з сухих грибів

Грибна ікра з сухих грибів

Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...