Рецепт Печериці у вершковому соусі
Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких!
опис приготування:
вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з печі. І всього лише потрібно — хороший рецепт, наприклад, печериці в вершковому соусі, гарний настрій і мінімум продуктів. Щоб у вас все вийшло, в рецепті печериці в вершковому соусі є докладні покрокові фотографії. Так що, вперед на кухню!
- печериці— 400 грам
- лимон— 1 штука
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- вершки— 1/2 склянки(Чим жирніше вершки, тим смачніше вийде блюдо.)
- петрушка— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
лимон помити, видавити сік. Цим соком полити шампіньйони.
цибулю почистити, дрібно порізати.
печериці, замариновані в лимонному соці, порізати пластинками.
У сковорідку налити рослинне масло, додати вершкове масло. Коли обидва масла змішаються і нагріються викласти порізану цибулю. Смажити близько хвилини.
У обсмажену цибулю викласти гриби. Додати сіль-перець, вершки, зелень петрушки. Вилити з миски де були печериці лимонний сік. гасити 3 хвилини, не даючи страві закипіти. Все готово! Смачного!
Подібні рецепти
Фарширований картопля в мультиварці
Гриби - улюблені ласощі дуже багатьох. У них характерний і насичений смак, який не сплутаєш ні з чим. Пропонуємо відмінний варіант до будь-якого гарніру, як приготувати гриби у вершковому соусі. опис приготування: Для приготування страви можна використовувати будь-які гриби на смак, крім цього...
Спагеті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі
Пропоную відмінний рецепт з приготування спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі. Особливо сподобається любителям морепродуктів. Дуже добре підходить для святкового, романтичної вечері. опис приготування: Не всі знають, як правильно приготувати спагетті з чорнилом каракатиці в вершко...
Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...
Фарфалле з лососем у вершковому соусі
& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...
Фетучіні з лососем у вершковому соусі
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...