Рецепт Ескалоп зі свинини

Рецепт Ескалоп зі свинини
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне.

опис приготування:

Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений свинячий ескалоп? приємна жестковатость, ситність — відчуваєш себе хижаком, коли їси такий ескалоп Як на мене, свинячий ескалоп набагато смачніше яловичого або курячого, оскільки свинина — жорсткіша, а в цьому — вся фішка ескалопа.

Удачі в приготуванні!


  • Свинина— 400 грам
  • часник— 2 зубчики
  • лимон— 1 скибочку
  • Cоль, чорний перець— — За смаком
Ескалоп зі свинини - фото крок 1 беремо 2 куска свиной вырезки примерно по 200 грамів кожен.

Ескалоп зі свинини - фото крок 2 Хорошенько отбиваем наши эскалопытолщина эскалопа должна не превышать 5 мм.

Ескалоп зі свинини - фото крок 3 В ступке растираем чеснок, немножко соли и 1 ç.l. лимонного соку.

Ескалоп зі свинини - фото крок 4 Получившимся маринадом обмазываем наши эскалопы, залишаємо хвилин на 20-30.

Ескалоп зі свинини - фото крок 5 Выкладываем эскалопы на сковороду или сковороду-гриль с небольшим количеством масла. обсмажуємо 4-5 хвилин з обох сторін.

Ескалоп зі свинини - фото крок 6 власне, эскалопы жарятся очень быстроведь они тонкие, да еще и в маринаде полежали.

Ескалоп зі свинини - фото крок 7 Сервируем и подаем наши свиные эскалопы. Смачного!

Подібні рецепти

Ескалоп з яловичини

Паска в мікрохвильовці

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...

Філе свинини

Філе свинини

Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування найсмачнішого, ніжного і соковитого м'яса з філе свинини. Результат вас приємно здивує! опис приготування: Соковите і м'яке філе свинини поєднується з будь-яким гарніром. Підходить для святкового столу або романтичної вечері. Улюблена страва мог...

Гороховий суп зі свинини

Гороховий суп зі свинини

У холодні осінні і зимові дні немає нічого кращого, ситніше і тепліше наваристого супчика. особливо горохового. Його ніжний смак і поєднання рослинного і тваринного білка насичують і бадьорять. опис приготування: У моїй родині цей супчик дуже люблять і поважають. Чоловік і діти з задоволенням ...