Рецепт Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з капустою калі, квасолею, солодкою картоплею, цибулею і макаронами.
опис приготування:
Помістити квасоля у велику миску і залити водою. Замочити на ніч і злити воду.
Вирізати квадрат марлі 17х17 см. Помістити 1 гілочку розмарину на одному кінці і зав'язати кухонним шпагатом. викласти квасоля, обгорнутий розмарин, цибуля і 6 склянок води у велику каструлю. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь і варити близько 25 хвилин. Відкинути квасолю на друшляк. Прибрати цибулю і розмарин.
Розігріти духовку до 220 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. Випікати до м'якості близько 40 хвилин. Прибрати часник з духовки і дати охолонути. Розрізати навпіл і видавити м'якоть.
Довести велику каструлю з підсоленою водою до кипіння на сильному вогні. Додати макарони і варити до готовності, близько 8 хвилин. Злити воду і відкласти в сторону.
Нагріти оливкова олія в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-порей, що залишилася гілочку розмарину і смажений часник. смажити, поки цибуля не стане прозорим. Додати солодкий картопля, смажити, помішуючи, близько 8 хвилин.
Додати капусту, смажити близько 4 хвилин. Додати бульйон, варити близько 10 хвилин. Додати квасолю, макаронні вироби, 1 / 2 чайної ложки солі і перцю. варити приблизно 5 хвилин. Розділити між шістьма тарілками і подавати.
- сушеной фасоли— 1/2 склянки
- розмарину— 2 штуки(гілочки)
- цибулина— 1 штука(розрізана на 4 частини )
- голівка часнику— 1 штука
- сіль— — За смаком
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- цибуля-пористий— 2 штуки(тонко нарізаних)
- Солодка картопля— 1 штука(нарізаний кубиками )
- капусти калі— 330 грам
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
Вирізати квадрат марлі 17х17 см. Помістити 1 гілочку розмарину на одному кінці і зав'язати кухонним шпагатом. викласти квасоля, обгорнутий розмарин, цибуля і 6 склянок води у велику каструлю. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь і варити близько 25 хвилин. Відкинути квасолю на друшляк. Прибрати цибулю і розмарин.
Розігріти духовку до 220 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. Випікати до м'якості близько 40 хвилин. Прибрати часник з духовки і дати охолонути. Розрізати навпіл і видавити м'якоть.
Довести велику каструлю з підсоленою водою до кипіння на сильному вогні. Додати макарони і варити до готовності, близько 8 хвилин. Злити воду і відкласти в сторону.
Нагріти оливкова олія в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-порей, що залишилася гілочку розмарину і смажений часник. смажити, поки цибуля не стане прозорим. Додати солодкий картопля, смажити, помішуючи, близько 8 хвилин.
Додати капусту, смажити близько 4 хвилин. Додати бульйон, варити близько 10 хвилин. Додати квасолю, макаронні вироби, 1 / 2 чайної ложки солі і перцю. варити приблизно 5 хвилин. Розділити між шістьма тарілками і подавати.
Подібні рецепти
Яблучний коблер з солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...
Суп з ковбасою і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з копченою ковбасою, цибулею, солодкою картоплею, звичайним картоплею і шпинатом. опис приготування: Побалуйте себе незвичайним легким супчиком із солодко-копченим смаком. оливкового масла— 3 Ст. ложки копчена ковбаса чорізо— 1 штука цибулини— 2 штуки часнику— 2 зубч...
Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою
Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано. опис приготування: Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду. пучка капусти калі— 2 штуки червоних картоплин— 12 штук цибулина— 1 штука італійс...
Суп з капустою калі і картоплею
Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...
Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки
Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкового масла і кінзи. опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. червоного винн...