Рецепт Фаршировані гомілки курки

Рецепт Фаршировані гомілки курки
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський.

опис приготування:

Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить економічно, адже самі гомілки коштують копійки, а начинку для них можна підібрати будь-яку. Я зазвичай купую ковбаски (свинячі або яловичі) знімаю з них шкіру, а фарш використовую для начинки, це дуже зручно і швидко. В іншому рецепт приготування фаршированих гомілок курки досить простий, і зараз я докладно вам все опишу.

  • курячі гомілки— 8 штук
  • ковбаски свинячі— 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Luk-salotų— 0,5 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • бульйон курячий— 0,5 склянки
  • молоко— 0,5 склянки
  • сир тертий— 0,5 склянки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки(+ трохи для поливання гомілок)
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, приправа для птиці, мускатний горіх)
  • сіль— За смаком
Фаршировані гомілки курки - фото крок 1 Для початку нам потрібно прибрати з гомілки кістка, тому ми беремося за край кісточки (який ближче до стегна) і робимо на ньому круговий надріз, щоб м'ясо легше відходило.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 2 Допомагаючи собі пальцями, відокремлюємо м'ясо від кістки і опускаємо його вниз (як носок).

Фаршировані гомілки курки - фото крок 3 Коли м'ясо буде відділено, обрізаємо його.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 4 Робити все потрібно акуратно, щоб не пошкодити цілісність м'яса і шкіри.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 5 Свинячі ковбаски очищаємо від шкірки, розминаємо фарш руками і начиняє їм курячі гомілки. У таких ковбасках фарш вже приправлений, тому не вимагає додатково солі і спецій. А ось самі гомілки слід натерти з зовнішньої сторони улюбленими приправами і злегка посипати сіллю.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 6 Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями і змішуємо з рослинним маслом, викладаємо цибулю в форму для запікання, зверху кладемо нафаршировані гомілки. Ставимо форму в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин, після закінчення часу гомілки слід перевернути на іншу сторону, полити розтопленим вершковим маслом і ще 20 хвилин запікати гомілки при 220 градусах.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 7 Поки гомілки запікаються, ми для соусу розтоплюємо в сотейнику три ложки вершкового масла. Викладаємо в масло нарізану цибулю-шалот і подрібнений часник, смажимо все до м'якості, після чого додаємо борошно і ще пару хвилин все обсмажуємо, постійно помішуючи. Потім вливаємо в сотейник бульйон і молоко, продовжуємо нагрівати соус, помішуючи його, поки він не загусне. Після цього знімаємо соус з вогню, додаємо в нього дрібку мускатного горіха і тертий сир, перемішуємо все, поки сир не розтане.

Фаршировані гомілки курки - фото крок 8 Пару ложок приготованого соусу наливаємо в тарілку, кладемо на нього кільця запеченого цибулі і фаршировану гомілку, подаємо блюдо до столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Фаршировані грудки курки

Смажені гомілки в мультиварці

багатьом здається, що робити фаршировані грудки курки потрібно досить довго, але тільки не в цьому випадку, адже мій рецепт дуже швидкий, він точно дозволить вам заощадити час на приготуванні вечері. опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих грудок курки я зазвичай використовую, ...

Фаршировані ніжки курки в духовці

Фаршировані ніжки курки в духовці

У цьому рецепті все поєднується ідеально: і смачна начинка, і ароматний соус, і ніжне м'ясо — тому і блюдо в результаті виходить дивовижне, спробуйте його обов'язково, і самі все зрозумієте. опис приготування: Найголовніша перевага цього рецепта приготування фаршированих ніжок курки в духовці ...

Фаршировані ніжки курки

Фаршировані ніжки курки

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати фаршировані ніжки курки, в яких не буде кісточок, а тільки соковите і ніжне м'ясо з дуже смачною начинкою всередині — все дуже просто, самі переконаєтеся. опис приготування: Найскладніше в цьому рецепті приготування фаршированих ніжок курки — це в...

Глазуровані курячі гомілки

Глазуровані курячі гомілки

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...

Гомілки курячі в духовці

Гомілки курячі в духовці

Ароматні курячі гомілки з підсмаженою скоринкою відмінно поєднуються з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Їх можна приготувати не тільки до сімейного обіду, але і для великої компанії гостей. опис приготування: Як приготувати гомілки курячі в духовці? Тільки у цій простому рецепт...