Рецепти muscleman.com.ua
Холодник з крупою
Рецепт приготування холодник з рису, кефіру, помідорів, сметани і зелені. опис приготування: Холодник - популярне літня страва з кефіру з овочами, яке відрізняє простота приготування. Він відмінно освіжає в жарку погоду, втамовує спрагу і апетит. На відміну від окрошки холодник відрізняється в...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Сосиски з помідорами
До вашої уваги — оригінальний спосіб, як приготувати сосиски з помідорами, щоб вони перетворилися в ошатне і апетитне блюдо. Навіть гурмани оцінять таку оригінальну подачу. спробуємо? опис приготування: Рецепт приготування сосисок з помідорами простий і приємний, не вимагає ніяких витрат часу,...
Griliyaj
Рецепт приготування французького десерту з карамелізованого цукру, води і мигдалю. опис приготування: Griliyaj (фр. смажитися) - французьке ласощі з смажених горіхів з цукром. Griliyaj — відмінний рецепт домашнього десерту до свята і на кожен день. Асортимент грильяжу різноманітний, але можна ...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...
Грибний стейк Салісбурі
Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме. опис приготування: Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше! кукурудзя...
Шоколадний пиріг з кремом англез
Рецепт приготування шоколадного пирога з екстрактом мигдалю, ваніллю і шоколадним кремом англез з лісовим горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. просіяти разом 3/4 чашки цукру, борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати тертий шоколад, відкласти в сторону. У мисц...
Яловичі реберця в вині
Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець! опис приготування: Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте....
Соус з печериць
Будь-яке повсякденне блюдо змінюється, коли до нього подається соус. ніжний, вишуканий соус з шампіньйонів стане родзинкою вашого обіду / вечері, він відмінно підходить до різних страв з м'яса, птиці, овочів. опис приготування: соус — це більше ніж приправа, більше ніж підлив. Соус змінює або ...
Суп-солянка м'ясна
Любіть наваристі, ситні і смачні перші страви? Тоді обов'язково варто спробувати цей класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати суп-солянку м'ясну, повторити на своїй кухні. опис приготування: Солянка - це відмінне блюдо для обіду! Вона хороша тим, Його користувачі в неї можна абсолют...
Фаршировані капелюшки печериць
Коли попереду торжество або романтичну вечерю, хочеться чогось неординарного. Пропоную вам спробувати нафарширувати капелюшки печериць. Смачно і дуже красиво. те, що і було потрібно! опис приготування: гриби — чудове блюдо. Але збирати самим їх можна, тільки якщо відмінно розбираєшся в грибах....
Гаспачо з кабачками «Ostrenьkiй»
Хочу запропонувати вам легкий і корисний суп родом з Італії. Овочі не варяться, і це дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів. Рецепт стане в нагоді також вегетаріанцям і сироїдам. дивіться! опис приготування: Як приготувати гаспачо з кабачками? Це дуже легко і займе не більше 10 хвил...
Печериці з сиром в духовці
Чи збираєтеся накривати святковий стіл і шукаєте цікаві рецепти? В такому випадку, рецепт печериць з сиром в духовці — то, що вам напевно буде цікаво. Дуже смачне і оригінальне блюдо. опис приготування: Сьогодні хочу порадувати всіх вегетаріанців, а також тих, хто просто любить смак шампіньйон...
Яловичина по-французьки з помідорами
Яловичина по-французьки з помідорами — це витончене блюдо, яке готується в духовці з сиром, помідорами, часником під смачним білим соусом. опис приготування: Дуже смачна і естетично красива яловичина по-французьки з помідорами запікають у духовці під соусом "; Бешамель ";, помідорами і сиром. ...
Гречка в горщику з м'ясом
Давайте приготуємо просте і смачне блюдо на обід або вечерю в духовці та в горщику - гречку з м'ясом. звичайно, все це можна приготувати і на плиті, але в духовці вийде набагато смачніше, повірте! опис приготування: Пропоную приготувати просте і смачне істинно російська страва, адже ніде в сві...
Глазуровані курячі гомілки
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...
Філе свинини
Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування найсмачнішого, ніжного і соковитого м'яса з філе свинини. Результат вас приємно здивує! опис приготування: Соковите і м'яке філе свинини поєднується з будь-яким гарніром. Підходить для святкового столу або романтичної вечері. Улюблена страва мог...
Стокгольмські котлети
Начебто звичайний набір для котлет, але за рахунок сметани і деяких маніпуляцій вони виходять дуже ніжними і соковитими. Заходьте, і я поділюся з вами рецептом! опис приготування: Ці котлети дуже популярні в Швеції і не дивно, адже вони виходять дуже ніжними, а сметана надає їм вершковий смак....
Шоколадна мастика з маршмеллоу
Мастику можна приготувати в домашніх умовах. Самостійною стравою його не назвеш. Воно є додатковим для основного блюда. Воно йде для прикраси тортів і тістечок. кількість порцій: 4 Чорний шоколад— 100 грам Maršmellou— 90 грам(зефіроподобние цукерки) вершки 30% — 40 мілілітрів Вершкове масло— 1...
Грибний паштет на зиму
Подібні заготовки користуються великим попитом у багатьох любителів грибів. Сезон заготовок починається з вересня, оскільки приготувати паштет в будь-який час року можна тільки з печериць. опис приготування: Основою для цієї страви можуть бути абсолютно будь-які гриби (які любите), але також п...