Рецепт Шоколадна мастика з маршмеллоу

Рецепт Шоколадна мастика з маршмеллоу
Час приготування: 30 хв.
Мастику можна приготувати в домашніх умовах. Самостійною стравою його не назвеш. Воно є додатковим для основного блюда. Воно йде для прикраси тортів і тістечок.

кількість порцій: 4
  • Чорний шоколад— 100 грам
  • Maršmellou— 90 грам(зефіроподобние цукерки)
  • вершки 30%  — 40 мілілітрів
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • коньяк— 2 Ст. ложки
  • Цукрова пудра— 120 грам
Шоколадна мастика з маршмеллоу - фото крок 1 1. Поламати шоколад на маленькі шматочки. Покласти в окремий посуд і розтопити на маленькому вогні. Потрібно постійно помішувати масу, щоб шоколад не пригоріла. Коли шоколад трохи розтане, додати туди зефірні цукерки, maršmellou.

Шоколадна мастика з маршмеллоу - фото крок 2 2. Коли маса розтопиться наполовину, влити в каструлю коньяк і вершки і покласти вершкове масло. 7-8 хвилин варимо на слабкому вогні, не перестаючи заважати. Повинна вийти густа однорідна маса.

Шоколадна мастика з маршмеллоу - фото крок 3 3. Зняти каструлю з вогню. Не перестаючи заважати, додавати цукрову пудру частинами. Маса загусне так, що заважати ложкою стане важко. заважати рукою, як тісто. Додаємо цукрову пудру до того часу, коли мастика не стане схожа на еластичне тісто. Перекласти мастику на пергамент і щільно загорнути. Її можна зберігати в холодильнику. Коли потрібно буде використовувати мастику, трохи розігріти її в мікрохвильовці.

Подібні рецепти

Глазур для паски шоколадна

Котлети з рисом

Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...

Шоколадна бабка

Шоколадна бабка

Рецепт приготування шоколадної бабки на дріжджах з цукровим посипанням. опис приготування: Шоколадна бабка може бути приготовлена ​​заздалегідь (до кроку випікання в духовці) і заморожена на термін до 1 місяці. Перед приготуванням дати їй нагрітися протягом 5 годин до кімнатної температури. ...

Шоколадна «Кармеліта»

Шоколадна «Кармеліта»

Ви ласун і любите вівсянку і страви з неї? Тоді ви обов'язково повинні приготувати цей чудовий пиріг-печиво. У класичному рецепті використовується звичайна карамель, а ми зробимо смачніше! опис приготування: Цей смачний вівсяний пиріг з карамельної начинкою і горішками сподобається всім ласуна...

Шоколадна «лава»

Шоколадна «лава»

Тістечко "; шоколадна лава" або "; шоколадний фондан" — дуже популярний десерт у всьому світі, а його назва, з французького, перекладається як тане серце. приголомшливе ласощі! Спробуйте! опис приготування: Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендац...

Шоколадна лазіння

Шоколадна лазіння

Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом! опис приготування: У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше бу...