Рецепт Філе свинини

Рецепт Філе свинини
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування найсмачнішого, ніжного і соковитого м'яса з філе свинини. Результат вас приємно здивує!

опис приготування:

Соковите і м'яке філе свинини поєднується з будь-яким гарніром. Підходить для святкового столу або романтичної вечері. Улюблена страва мого чоловіка. Побалуйте своїх рідних і близьких такою смакотою!

  • філе свинини— 2 штуки(вирізка)
  • Пряна суміш трав і спецій— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • яблучний сидр— 200 мілілітрів
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
1 Розігрійте духовку до 220 градусів.

2 Ретельно зачистите філе свинини, ображати плівку і грубі сухожилля.

3 Промийте м'ясо під проточною водою і просушіть серветками.

4 Філе обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Так обсмажуйте м'ясо протягом 10-15 хвилин.

5 Обсмажену вирізку перекладіть на деко, накрийте фольгою і відправте відпочити в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

6 Тим часом поставте сковорідку, в якій смажилася свинина, і влийте в неї яблучний сидр, додайте вершкове масло. На середньому вогні проваріть 2-3 хвилини. Цей соус чудово підходить до свинини.

7 Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш зі свинини з вершками

Філе свинини з соусом песто з насіння

Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...

Ескалоп зі свинини

Ескалоп зі свинини

ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...

Гороховий суп зі свинини

Гороховий суп зі свинини

У холодні осінні і зимові дні немає нічого кращого, ситніше і тепліше наваристого супчика. особливо горохового. Його ніжний смак і поєднання рослинного і тваринного білка насичують і бадьорять. опис приготування: У моїй родині цей супчик дуже люблять і поважають. Чоловік і діти з задоволенням ...

Гуляш зі свинини з помідорами

Гуляш зі свинини з помідорами

Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...

Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини

Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...