Рецепт Фаршировані капелюшки печериць

Рецепт Фаршировані капелюшки печериць
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Коли попереду торжество або романтичну вечерю, хочеться чогось неординарного. Пропоную вам спробувати нафарширувати капелюшки печериць. Смачно і дуже красиво. те, що і було потрібно!

опис приготування:

гриби — чудове блюдо. Але збирати самим їх можна, тільки якщо відмінно розбираєшся в грибах. Багатьом же простіше купити в магазині. Тим більше, що там, на відміну від лісу, можна вибрати. У моєму рецепті фаршированих капелюшків печериць гриби потрібні великі, одного розміру. Тоді вони будуть не тільки дивовижні на смак, але і стануть справжньою окрасою столу.

  • печериці— 500 грам
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • яйця— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Великий пучок петрушки— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 1 печериці вимити, обсушити серветками.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 2 Відокремити капелюшка від ніжок. Змастити капелюшки всередині гірчицею. Відкласти в сторону.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 3 Яйця зварити круто, почистити, відокремити білки від жовтків.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 4 часник почистити, дуже дрібно нарізати.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 5 зелень вимити, дрібно нарізати.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 6 Розтерти жовтки з вершковим маслом. Додати подрібнений часник, нарізану зелень, рослинна олія, сіль і перець. Добре все перемішати.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 7 Білки натерти на дрібній тертці.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 8 Капелюшки печериць начинити отриманою сумішшю з жовтків. Поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Фаршировані капелюшки печериць - фото крок 9 При подачі посипати печериці натертими білками. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані грибні капелюшки

Грибний салат з печериць

Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...

Фаршировані капелюшки з кетчупом

Фаршировані капелюшки з кетчупом

Невеликі закуски на святковому столі завжди користуються великим попитом і зникають миттєво. Фаршировані печериці - одна з найсмачніших гарячих закусок. Запрошую до столу! опис приготування: У начинку можете додати за смаком часник, невеликі шматочки болгарського перцю або суху паприку. У покр...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибна ікра з печериць

Грибна ікра з печериць

Домашня грибна ікра з печериць — це супер закуска на кожен день! Її можна мазати на хлібець або подавати, як доповнення до гарнірів або м'ясних страв. апетитна, легка і ароматна! опис приготування: розповім, як приготувати грибну ікру з печериць в домашніх умовах. Закуска готується з самого мі...

Грибний крем-суп з печериць

Грибний крем-суп з печериць

Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...