Рецепт Шоколадний пиріг з кремом англез

Рецепт Шоколадний пиріг з кремом англез
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Рецепт приготування шоколадного пирога з екстрактом мигдалю, ваніллю і шоколадним кремом англез з лісовим горіхом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. просіяти разом 3/4 чашки цукру, борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати тертий шоколад, відкласти в сторону.

У мисці електричним міксером збити яєчні білки і соус тартар. Поки міксер працює, додати решту 3/4 чашки цукру. Додати ваніль і мигдальний екстракт, продовжуючи збивати.

Поступово додати борошняну суміш. Вилити тісто у форму і випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі 1 час. Подавати з шоколадним кремом англез.


  • цукру— 1 1/2 склянки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • напівсолодкого шоколаду— 30 грам(тертого)
  • яєчних білків— 12 штук
  • соуса тартар— 1 Чайна ложка
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • екстракту мигдалю— 1/4 чайних ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. просіяти разом 3/4 чашки цукру, борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати тертий шоколад, відкласти в сторону.

У мисці електричним міксером збити яєчні білки і соус тартар. Поки міксер працює, додати решту 3/4 чашки цукру. Додати ваніль і мигдальний екстракт, продовжуючи збивати.

Поступово додати борошняну суміш. Вилити тісто у форму і випікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі 1 час. Подавати з шоколадним кремом англез.


Подібні рецепти

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Пісні пиріжки з квасолею

Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками. опис приготування: Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким...

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним. кількість порцій: 8-10 напівсолодкий шоколад— 180 грам вода або міцну каву— 3 Ст. ложки яйця великі—...

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...