Рецепт Гаспачо з кабачками «Ostrenьkiй»
Хочу запропонувати вам легкий і корисний суп родом з Італії. Овочі не варяться, і це дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів. Рецепт стане в нагоді також вегетаріанцям і сироїдам. дивіться!
опис приготування:
Як приготувати гаспачо з кабачками? Це дуже легко і займе не більше 10 хвилин! А скільки користі в цьому супі? правильно, це мегавітамінов суп, ідеальне рішення для літнього спекотного дня! Зазвичай я овочі охолоджують заздалегідь в холодильнику, тоді суп можна подати відразу після приготування. хай щастить!
- помідори— 3 штуки
- кабачки— 200 грам(молоденькі)
- огірок— 1 штука
- Перець болгарський— 0,5 штуки
- Цибуля— 0,5 штуки
- часник— 1 штука(якщо великий — 0,5 зубчики)
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- перець кайенский— 1-2 Щепоток(мелений)
- базилік— 2 щіпки(сушений)
- сіль— 1 щіпка
Помідори вимийте і опустіть на хвилинку спочатку в киплячу воду, а потім в крижану. Зніміть шкірку і видаліть зелену частину (плодоножку).
Всі овочі порубати крупно і складіть в чашу подрібнювача.
Подрібнюйте до однорідного стану. Якщо немає подрібнювача, то скористайтеся занурювальним блендером, тоді овочі поріжте меншими шматочками.
додайте спеції, бальзамічний оцет і масло. Ще раз перемішайте овочі.
Гаспачо з кабачками "; остренький" готовий! Охолоджуємо в холодильнику. При подачі можна посипати чорним меленим перцем. приємного!
Подібні рецепти
Розсольник з нирками і перловкою
Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Гаспачо з редькою і фенхелем
Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...
Суп «гаспачо» з помідорів
У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...