Рецепт Гаспачо з кабачками «Ostrenьkiй»

Рецепт Гаспачо з кабачками «Ostrenьkiй»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Хочу запропонувати вам легкий і корисний суп родом з Італії. Овочі не варяться, і це дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів. Рецепт стане в нагоді також вегетаріанцям і сироїдам. дивіться!

опис приготування:

Як приготувати гаспачо з кабачками? Це дуже легко і займе не більше 10 хвилин! А скільки користі в цьому супі? правильно, це мегавітамінов суп, ідеальне рішення для літнього спекотного дня! Зазвичай я овочі охолоджують заздалегідь в холодильнику, тоді суп можна подати відразу після приготування. хай щастить!

  • помідори— 3 штуки
  • кабачки— 200 грам(молоденькі)
  • огірок— 1 штука
  • Перець болгарський— 0,5 штуки
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • часник— 1 штука(якщо великий — 0,5 зубчики)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • перець кайенский— 1-2 Щепоток(мелений)
  • базилік— 2 щіпки(сушений)
  • сіль— 1 щіпка
Гаспачо з кабачками Підготуйте продукти, крім тих, які на фото, ще знадобиться болгарський перець або паприка, я забула його в холодильнику.

Гаспачо з кабачками Помідори вимийте і опустіть на хвилинку спочатку в киплячу воду, а потім в крижану. Зніміть шкірку і видаліть зелену частину (плодоножку).

Гаспачо з кабачками Всі овочі порубати крупно і складіть в чашу подрібнювача.

Гаспачо з кабачками Подрібнюйте до однорідного стану. Якщо немає подрібнювача, то скористайтеся занурювальним блендером, тоді овочі поріжте меншими шматочками.

Гаспачо з кабачками додайте спеції, бальзамічний оцет і масло. Ще раз перемішайте овочі.

Гаспачо з кабачками Гаспачо з кабачками "; остренький" готовий! Охолоджуємо в холодильнику. При подачі можна посипати чорним меленим перцем. приємного!

Подібні рецепти

Гаспачо чиллер

Розсольник з нирками і перловкою

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Гаспачо з дині

Гаспачо з дині

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...