Рецепт Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт Гаспачо з крабовим салатом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу.

опис приготування:

Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки.

  • хліба— 1-1/2  склянки
  • фенхель— 180 грам
  • огірка— 1/2 штуки
  • гілочки орегано— 4 штуки
  • білого винного оцту— 3 Ст. ложки
  • сіль і чорний перець— — За смаком
  • Крабовий салат:крабового м'яса— 1-1/2  склянки
  • морква— 1/2 штуки
  • стебла селери— 1/2 штуки
  • коньяку— 1 Ст. ложка
  • гарячого соусу— 1 Чайна ложка
  • майонез— 1/3 склянки
Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 1 1. Замочити кубики хліба в холодній воді, поки не пом'якшать, близько 5 хвилин. Віджати сухими руками. Нарізати цибулину фенхеля, залишивши кілька листя для прикраси. Нарізати цибулю і огірок.

Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 2 2. Подрібнити мигдаль в блендері в дрібний порошок. Додати фенхель, цибуля, огірок, орегано, 1 1/2 чашки води і перемішати до консистенції пюре.

Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 3 3. Додати хліб, олія, оцет і перемішати знову. Посолити і поперчити за смаком. Вилити масу у велику миску, накрити і поставити в холодильник на 3 годину.

Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 4 4. Очистити і дрібно порубати моркву і селеру. У невеликій мисці перемішати разом крабове м'ясо, морква, селера, коньяк і гарячий соус. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник.

Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 5 5. Коли ви готові подавати страву, додати майонез в крабову суміш і перемішати, приправити сіллю і перцем. Збити гаспачо в бленедер протягом декількох секунд, щоб вийшла пенообразная маса.

Гаспачо з крабовим салатом - фото крок 6 6. Приправити сіллю і перцем, якщо необхідно, і розлити суп по мисках. Зробити невелике ложе із зелені в центрі, викласти крабовий салат, прикрасити листям фенхеля і відразу подавати.

Подібні рецепти

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Млинцеві рулетики з крабовим кремом

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...