Рецепт Соус грибний пісний
Для того щоб урізноманітнити свій повсякденний стіл під час посту і зробити смак пісних страв більш яскравим і насиченим, я пропоную вам приготувати ароматний і смачний грибний соус.
опис приготування:
Під час посту припадає значно змінювати склад улюблених страв і виключати з них деякі інгредієнти, але це зовсім не означає, що пісні страви не можуть бути смачними. Я пропоную вам досить простий рецепт соусу грибного пісного, з яким ви легко різноманітите своє меню і зробите смак страв більш яскравим і насиченим. Він відмінно поєднується з різними кашами, макаронами та картоплею, а приготувати його при цьому досить просто. Так що тепер з цим рецептом приготування соусу грибного пісного ваше меню стане набагато яскравіше і різноманітніше.
- печериці— 500 грам
- Борошно пшеничне— 5-6 Ст. ложок
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- зелень свіжа— 30 грам
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
У сковороду наливаємо рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний дрібно цибулю до золотистого кольору, потім викладаємо до нього гриби.
Поки смажаться гриби, ми ставимо на вогонь іншу сковорідку і нагріваємо її. Висипаємо на сковороду борошно і обсмажуємо її без додавання масла до приємного золотистого кольору.
Пересипаємо борошно в каструльку і починаємо вливати до неї воду, постійно помішуючи. В результаті у нас повинна вийти суміш по консистенції як рідка сметана, солимо і перчимо її.
Варимо соус кілька хвилин, потім додаємо обсмажені гриби і цибулю, готуємо ще хвилин 5, а потім вкідиваем подрібнену зелень. Коли соус загусне, знімаємо його з вогню і подаємо з будь-яким блюдом на ваш смак, у нас, наприклад, були картопляні млинці. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Варення з японської айви
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний соус з печериць з вершками
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний соус з шампіньйонів
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...
Грибний соус із сушених грибів
Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...
Грибний соус із заморожених грибів
Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...