Рецепт Філе тріски з помідорами і грибами

Рецепт Філе тріски з помідорами і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль.

викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски.

змішати помідори, оливки, цибуля, каперси і часник. Відрізати чотири тонкі скибочки від гриба і відкласти в сторону. Змішати залишилися нарізані гриби з овочами. Викласти овочеву суміш поверх тріски. Помістити зверху один скибочку гриба. загорнути фольгу.

випікати від 20 до 24 хвилин на аркуші для випічки в духовці або в закритому грилі протягом 9 — 11 хвилин. Прибрати фольгу, дати трохи охолонути і подавати.


  • гарячкові файл— 4 штуки
  • пасты из анчоусов— 1 Ст. ложка
  • помідорів— 5.5 склянки
  • банка нарезанных маслин— 1 штука
  • каперсів— 2 Ст. ложки
  • часнику— 1 Чайна ложка
  • гриба портобелло— 2 штуки
Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль.

викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски.

змішати помідори, оливки, цибуля, каперси і часник. Відрізати чотири тонкі скибочки від гриба і відкласти в сторону. Змішати залишилися нарізані гриби з овочами. Викласти овочеву суміш поверх тріски. Помістити зверху один скибочку гриба. загорнути фольгу.

випікати від 20 до 24 хвилин на аркуші для випічки в духовці або в закритому грилі протягом 9 — 11 хвилин. Прибрати фольгу, дати трохи охолонути і подавати.


Подібні рецепти

Філе тріски під скоринкою

Суп в блендері

До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...

Суп з тріски з морепродуктами і помідорами

Суп з тріски з морепродуктами і помідорами

Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій ка...

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...

Суфле з тріски

Суфле з тріски

Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...