Рецепти muscleman.com.ua

Стейки з баранини гострі

Стейки з баранини гострі

Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, какао і волоськими горіхами. опис приготування: Цей рецепт спеціально для любителів шоколаду, у яких немає багато часу. Тістечка добре подавати з ванільним морозивом і карамельним соусом. напівсолодкого шоколаду— 240 грам розпушувача— 1/2 чайних ложк...

Суп з курки з локшиною

Суп з курки з локшиною

Крім того, що суп з курки є одним з найсмачніших, він також дуже легко готується. А в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп з курки з локшиною, ароматний, апетитний і ситний! опис приготування: Рекомендую для приготування цього супу використовувати саме домашню локшину, так як вона н...

Соус до лангустів

Сирна запіканка без крохмалю

вишуканий делікатес, який припаде до смаку любителям морепродуктів. цікавий рецепт, як приготувати соус до лангусти в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже смачне. пробуйте! опис приготування: Поєднання морепродуктів з лимоном є класичним, він ідеально підкреслює і відтіняє смак. Лангусти можна...

Сік з гарбуза з апельсином

Сік з гарбуза з апельсином

яскравий, смачний і дуже корисний сік! Справжнє джерело вітамінів, який так необхідний в холодну пору року. Сік можна приготувати і пити відразу або ж заготовити на зиму. Пригощайтеся! опис приготування: Солодкість і кислинку соку можете підібрати на свій смак. Поступово додавайте в Пюріровать...

Печериці під шубою

Печериці під шубою

Картопля з грибами може бути поданий не тільки у вигляді гарячого блюда, але і як апетитна закуска. Хочете спробувати? Тоді вирушайте на кухню і навчитеся, як приготувати шампіньйони під шубою. опис приготування: Щоб відійти від класичних варіантів з куркою, наприклад, в даному випадку я пропо...

Щи із квашеної капусти

Щи із квашеної капусти

Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти! опис приготування: Кількість пр...

Горохова каша в горщику

Горохова каша в горщику

розповідаю, як приготувати горохову кашу в горщику — споконвіку російське, смачне, ситне і корисне блюдо! опис приготування: Не секрет, що в горщиках їжа виходить особливо смачною, але каші, приготовані таким чином, це взагалі щось незвичайне — пишні, ароматні, розваристої! Горохова каша не ви...

Яловичина в пиві

Яловичина в пиві

Неймовірно м'яке і ніжне м'ясо, приготоване таким незвичайним способом: за допомогою пива. Спробуйте і ви не залишитеся розчаровані його надзвичайним смаком. опис приготування: Рецепт приготування яловичини в пиві цікавий не тільки тим, що тут ми будемо використовувати пиво в якості одного з о...

Суп з морожених лисичок

Суп з морожених лисичок

Взимку можна приготувати відмінний "; річний" суп з морожених лисичок. правда, влітку-восени не забудьте подбати про замороження цих грибів. Суп ви зваріть приблизно за годину. Вся сім'я буде в захваті! опис приготування: Якщо ви не знаєте, який суп приготувати на обід, а часу і бажання возити...

Flammkuhen

Flammkuhen

Flammkuhen — відмінна закуска або легкий аперитив. Він добре підходить для того, щоб невеликою компанією хрустіти їм під пиво або гризти з вином. Фламмкухен завжди приносить естетичне задоволення! опис приготування: Flammkuhen (Тарт) дослівно перекладається як полум'яний пиріг. У цієї страви д...

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...

Фарш з хліба і ковбаси

Фарш з хліба і ковбаси

Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Французькі хрусткі корнішони

Французькі хрусткі корнішони

Рецепт заготовки огірків на зиму. маленькі, хрусткі і дуже смачні! опис приготування: 1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина. 2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і від...

Щи на курячому бульйоні з грибами

Щи на курячому бульйоні з грибами

Щи поряд з борщем — одне з найпопулярніших перших страв на нашому обідньому столі. Сьогодні у нас вони на курячому бульйоні з печерицями. корисно, смачно і ситно. опис приготування: Готуються щі просто і відносно швидко. Користь цієї страви важко переоцінити. Набір овочів в щах забезпечує орга...

Гуляш в сливочном соусе

Гуляш в сливочном соусе

Вкусное и сочное мясо в сливочном соусе — відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Такой гуляш очень нравится деткам. опис приготування: Традиционный гуляш — это сытное блюдо с большим количеством овощей и обязательно красного цвета, который придает блюду паприка и томаты. Но гуляш в нашей с...

Грибний соус до м'яса

Грибний соус до м'яса

Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...