Рецепт Flammkuhen

Рецепт Flammkuhen
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Flammkuhen — відмінна закуска або легкий аперитив. Він добре підходить для того, щоб невеликою компанією хрустіти їм під пиво або гризти з вином. Фламмкухен завжди приносить естетичне задоволення!

опис приготування:

Flammkuhen (Тарт) дослівно перекладається як полум'яний пиріг. У цієї страви дуже цікава історія! Колись давним-давно в Ельзасі готували хліб в печах, а термометрів ще не придумали. Тоді господині робили так: вони відкривали шматочок тесту, розгортали його в тоненьку корж і відправляли в піч. якщо через 10 хвилин вона ставала хрусткою з підсмажений краями, то грубка досить прогрілася, і можна починати пекти хліб. потім, корж для смаку стали змащувати жирною сметаною і таким чином з'явився Фламмкухен!


  • борошно— 250 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • вода— 100 мілілітрів
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • густа сметана— 200 грам
  • помідори— 2 штуки
  • оливки— 5-6 штук
  • Консервована кукурудза— 50 грам
  • Твердий сир— 50 грам
  • кетчуп— 1 Ст. ложка
  • зелень— — За смаком
Flammkuhen - фото крок 1 Дня начала в миску налить воды, к ней добавить соль и масло.

Flammkuhen - фото крок 2 Засыпать муку и замесить.

Flammkuhen - фото крок 3 Постепенно вымесить крутое тесто и разделить его на три равные части.

Flammkuhen - фото крок 4 Каждую часть раскатать в тонкую лепешку, уложить на бумагу для выпекания и равномерно смазать жирной сметаной.

Flammkuhen - фото крок 5 Потім викладаємо начинку — помідори, оливки и сыр.

Flammkuhen - фото крок 6 Должна получиться такая красота.

Flammkuhen - фото крок 7 На другой кусочек выложить кукурузу, помидоры и кетчуп.

Flammkuhen - фото крок 8 Випікати в попередньо розігрітій до 220 градусів 10 хвилин, пока края не станут зажаристыми.

Flammkuhen - фото крок 9 Сразу подавать и кушать горячим.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

ПП-бутерброди на перекус

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...