Рецепт Гуляш в сливочном соусе
Вкусное и сочное мясо в сливочном соусе — відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Такой гуляш очень нравится деткам.
опис приготування:
Традиционный гуляш — это сытное блюдо с большим количеством овощей и обязательно красного цвета, который придает блюду паприка и томаты. Но гуляш в нашей стране — це зовсім не те, что гуляш в Венгрии Я хочу рассказать вам, как приготовить гуляш в сливочном соусе. Вкусное и сочное мясо с нежным сливочным соусом приготовить совсем несложно. А найголовніше те, что такое мясо готовится довольно быстро и легко.
- Свинина— 250 грам
- вершки— 150 мілілітрів
- часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
- сіль— 2 щіпки
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
- спеції— 1-2 Щепоток(сухі ароматні трави)
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Выкладываем мясо в глубокую тарелку, солимо і перчимо, додаємо спеції і подрібнений часник. Оставляем мясо минут на 15 маринуватися.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло, обжариваем мясо до румяной корочки.
так оно не "стреляет" і швидше готується.
Заливаем обжаренное мясо сливками и тушим под крышкой на среднем огне минут 15. Якщо у вас немає вершків, разведите молоком или водой пару ложек сметаны.
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
Хочу поделиться с вами чудным рецептом приготовления фрикаделек в грибном соусе. Получается очень ароматное, сытное и вкусное дополнение к вашему обеду или ужину. Любой гарнир украсит, спробуйте! опис приготування: Такой рецепт приготовления фрикаделек в грибном соусе отлично подходит для случ...
Фрикасе в винном соусе
Відмінний варіант для вихідного вечері в тісному колі сім'ї — це фрикасе в винному соусі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ніжне м'ясо з неповторним ароматом з французької рецептом. опис приготування: Це традиційне французьке блюдо готують з білого м'яса, найчастіше курки, кролик...
Стейк в соевом соусе
Отличное блюдо для пикника под открытым небом — стейк в соевом соусе. Этот рецепт очень популярен в Англии, однако ингредиенты сплошь доступные, поэтому приготовить можно и у нас. опис приготування: Впервые это блюдо я попробовал в ресторане, где оно называлось — лондонский стейк. Понравилось ...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...