Рецепт Стейки з баранини гострі

Рецепт Стейки з баранини гострі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий!

опис приготування:

Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих стейкам підходить будь-який гарнір, але щоб не втратити смак м'яса, раджу вам просто зробити салат зі свіжих овочів, можете зварити картоплю. Для тих хто не дуже любить гостре, можете не додавати перець чилі, часник дасть достатньо пікантності. Насолоджуйтесь!

  • Відбивні з баранини— 4 штуки
  • Червоний перець Чилі— 1 штука
  • Пучок свіжої кінзи— 1 штука(невеликий)
  • Пучок свіжої м'яти— 1 штука(невеликий)
  • Коричневий цукор— 1 Чайна ложка
  • Спеції за смаком— 2 чайних ложки(Краще підходять суміш індійських спецій Гараму Масала, вони часто зустрічаються в магазинах.)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Корінь імбиру— 1 штука(невеликий)
  • натуральні йогурт— 120-150 мілілітрів
  • Рослинна олія— 2 чайних ложки
Стейки з баранини гострі - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Почистіть і подрібніть часник і імбир. Нарвіть і помийте листочки м'яти і кінзи.

Стейки з баранини гострі - фото крок 2 Подрібніть в блендері імбир, листя м'яти і кінзи і перець чилі, додайте роздавлений часник і добре перемішайте все.

Стейки з баранини гострі - фото крок 3 Змішайте подрібнену зелень з натуральним йогуртом, спеціями, коріневим цукром і сіллю. У вас вийде густий соус.

Стейки з баранини гострі - фото крок 4 Вимажіте стейки в густому соусі. Розколіть рослинне масло на сковороді. викладайте стейки. Смажте з кожного боку по 4-5 хвилин. Перевіряйте готовність стейків виделкою. Стейки з баранини гострі дадуть чудовий аромат!

Подібні рецепти

Стейки з гарбуза

Гусь в фользі

Стейки з гарбуза — ідеальне блюдо для вечері. Воно не дуже калорійне, швидко готується і подається як самостійно, так і в дуеті з запеченим або відварною м'ясом, ковбасними виробами, куркою. опис приготування: Гарбузове стейки можна приготувати навіть на природі, пікніки — для цього заздалегід...

Стейки з грибами і сиром

Стейки з грибами і сиром

м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...

Стейки риби на мангалі

Стейки риби на мангалі

страви, приготовані на мангалі, мають приголомшливий смаком і запахом. Про це навіть сперечатися не доводиться. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і виїхати на природу. Так я і вчинила. опис приготування: Ми весь час готуємо з друзями м'ясні шашлики і курку. Але пора і за рибу взяти...

Стейки з соусом АДОБО

Стейки з соусом АДОБО

Сам по собі яловичий стейк за цим рецептом готується звичайним чином. цікавий маринад, в якому маринується м'ясо і, відповідно соус, в якому він подається. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: Рецепт маринаду тут традиційний, тому нічого змінювати не рекомендую. А ось яловичину...