Рецепт Грибний соус до м'яса

Рецепт Грибний соус до м'яса
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті.

опис приготування:

До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універсальним і підходить не тільки до м'яса, але і до страв з птиці, овочам і пасті. До столу подається в теплому вигляді, іноді прикрашений зеленню. Гарного вам дня!

  • печериці— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вершкове масло— 50 грам
  • вершки— 300 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
Грибний соус до м'яса - фото крок 1 Гриби дрібно наріжте.

Грибний соус до м'яса - фото крок 2 Цибулю нарізаємо кубиками.

Грибний соус до м'яса - фото крок 3 Тепер обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

Грибний соус до м'яса - фото крок 4 Додайте печериці і смажте до повного випаровування рідини, виділяється грибами.

Грибний соус до м'яса - фото крок 5 На іншій сковороді потрібно розтопити вершкове масло, вмішати ложку борошна.

Грибний соус до м'яса - фото крок 6 Вливаємо вершки і перемішуємо. Готуємо всі на повільному вогні.

Грибний соус до м'яса - фото крок 7 Тепер кладемо обсмажені з цибулею гриби і готуємо ще 3-5 хвилин, помішуючи. До столу подавайте в теплому вигляді.

Грибний соус до м'яса - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Соус до м'яса «гусарський»

Привіт: авокадо з креветками

Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...

Соус до м'яса

Соус до м'яса

Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом. опис приготування: Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно б...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Ялинка з м'яса

Ялинка з м'яса

Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...