Рецепт Грибний соус до м'яса
Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті.
опис приготування:
До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універсальним і підходить не тільки до м'яса, але і до страв з птиці, овочам і пасті. До столу подається в теплому вигляді, іноді прикрашений зеленню. Гарного вам дня!
- печериці— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- вершки— 300 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
- Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
Цибулю нарізаємо кубиками.
Тепер обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Додайте печериці і смажте до повного випаровування рідини, виділяється грибами.
На іншій сковороді потрібно розтопити вершкове масло, вмішати ложку борошна.
Вливаємо вершки і перемішуємо. Готуємо всі на повільному вогні.
Тепер кладемо обсмажені з цибулею гриби і готуємо ще 3-5 хвилин, помішуючи. До столу подавайте в теплому вигляді.
Смачного!
Подібні рецепти
Привіт: авокадо з креветками
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...
Соус до м'яса
Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом. опис приготування: Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно б...
Соус «тартар» до м'яса
Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...
Ялинка з м'яса
Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...