Рецепт Яловичина в пиві
Неймовірно м'яке і ніжне м'ясо, приготоване таким незвичайним способом: за допомогою пива. Спробуйте і ви не залишитеся розчаровані його надзвичайним смаком.
опис приготування:
Рецепт приготування яловичини в пиві цікавий не тільки тим, що тут ми будемо використовувати пиво в якості одного з основних інгредієнтів, але так само і ідеальним, на мій погляд, поєднанням спецій і приправ. Тому, якщо ви бажаєте дізнатися, як приготувати яловичину в пиві так, щоб все ще довго згадували про вашому кулінарному мистецтві, то ви потрапили за адресою.
- яловичина— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- пиво світле— 0,5 L
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Гірчиця зернова— 1 Ст. ложка
- Коричневий цукор— 1 Ст. ложка
- помідор— 1-2 штук
- Паприка солодка сушена— 1 Чайна ложка
- Лавровий лист— 1 штука
- Чорний перець горошком— 15 штук
- сіль— За смаком
- окріп— 300 мілілітрів
Мясо нарезаем на средние кубики и посыпаем смесью перцев, перемішуємо.
Rastaplïvaem 1 ложку сливочного масла и добавляем к нему 2 ложки оливкового.
В смеси масел обжариваем нарезанное мясо, поки не з'явиться золотава скоринка.
Все содержимое кастрюли перекладываем в другую емкость, кастрюлю моем. В чистой кастрюле растапливаем оставшееся сливочное масло и добавляем к нему оливковое. Лук чистим и нарезаем на крупные куски, обжариваем в масле до золотистого цвета.
Натираем на терке помидор, додаємо до нього гірчицю, коричневый сахар и пять горошин перца.
Переливаем томатный соус в кастрюлю, добавляем к нему мясо и жареный лук. В эту же емкость доливаем пиво, кипяток и кладем лавровый лист. Тушкуємо м'ясо протягом 2,5-3 часов на медленном огне под крышкой. За пол часа до выключения необходимо посолить.
Подібні рецепти
Юшка з вугра
Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином. опис приготування: Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аро...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...
Хліб «Garmoška» на пиві з сиром
Це оригінальний хліб з незвичайним смаком стане обов'язковим у вашому меню і одним з ваших улюблених! Вершкове масло, гірчичний, паприка і тертий сир в якості начинки… що може бути краще? опис приготування: Якщо ви шукаєте новий рецепт оригінального хліба, пропоную дізнатися, як приготувати хл...
Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику. опис приготування: Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод. свинини— 1,8-2,2 кілограма ...
Вишневий пиріг на пиві
Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...