Рецепт Французькі хрусткі корнішони

Рецепт Французькі хрусткі корнішони
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт заготовки огірків на зиму. маленькі, хрусткі і дуже смачні!

опис приготування:

1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина.

2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і відкласти "; засолюють" з 24 годину.

3. Розчинити в холодній воді 2 столові ложки винного оцту. Промити огірки в цій суміші. Кожен корнішон протерти рушником. Щільно укласти огірки по стерильним банкам.

4. Додати заздалегідь очищені цибулини, приправу і шматочки перцю. Залити огірки рідкої оцтової сумішшю. Герметично запечатати банки. Зберігати в темному прохолодному місці. Корнішони повинні маринуватися не менше 10 днів.

  • маленькі молоді огірки— 1 кілограм
  • сіль— 250 грам
  • червоний пекучий перець— 3 штуки
  • маленькі цибулини— 5 штук
  • гілочки чебрецю— 5 штук
  • гілочки Тархун— 5 штук
  • бутони гвоздики— 6 штук
  • лавровий лист— 2 штуки
  • білий винний оцет— 2/3 L
1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина.

2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і відкласти "; засолюють" з 24 годину.

3. Розчинити в холодній воді 2 столові ложки винного оцту. Промити огірки в цій суміші. Кожен корнішон протерти рушником. Щільно укласти огірки по стерильним банкам.

4. Додати заздалегідь очищені цибулини, приправу і шматочки перцю. Залити огірки рідкої оцтової сумішшю. Герметично запечатати банки. Зберігати в темному прохолодному місці. Корнішони повинні маринуватися не менше 10 днів.

Подібні рецепти

Французькі маффіни

Тефтелі на пару

Рецепт приготування французьких мафінів з мускатним горіхом і корицею. опис приготування: Ці ароматні апетитні маффіни швидко і досить легко готуються і чудово підходять в якості страви на сніданок з чаєм, кави або молоком. розпушувача— 3 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі макарони

Французькі макарони

Макарони популярні не тільки в Італії, але і в принципі по всьому світу. У Франції їх люблять не менше, ніж на батьківщині, тому придумали чимало рецептів приготування цієї страви. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати французькі макарони, то просто прочитайте цей рецепт. Так...

Французькі тости 2

Французькі тости 2

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...