Рецепт Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка.
опис приготування:
Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і солодкий перець разом з тертою морквою. Потім додайте шматочки помідорів, часник, гострий перець і зелень. Додайте в заливку сіль і перець за смаком, перемішайте і відставте з вогню. Баклажани промийте від залишків солі, складіть їх в чашу мультиварки і залийте овочевий масою зі сковороди. Увімкніть режим "; Гасіння" і готуйте під кришкою 30 хвилин. Подавати на стіл готову страву можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!
- баклажани— 4 штуки
- помідор— 6 штук
- Цибуля— 2 штуки
- Перець солодкий— 4 штуки
- перець гострий— 1 штука
- морква— 1 штука
- пучок зелені— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Солодкий перець і цибулю наріжте соломкою.
Моркву натріть на тертці, часник очистіть, а у гострого перцю видаліть хвостик і порізати тонкими кільцями.
Помідори очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю, морква і солодкий перець до м'якості, потім додайте порізані помідори.
Видавіть на сковороду через давилку часник, додайте гострий перець і подрібнену зелень. Додати сіль, поперчіть і відставте з вогню.
Баклажани промийте від залишків солі, складіть їх в чашу мультиварки і залийте овочевий масою зі сковороди. Увімкніть режим гасіння і готуйте під кришкою 30 хвилин. Подавати на стіл готову страву можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Подібні рецепти
Соте з кабачків в мультиварці
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...
Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...