Рецепт Щи із квашеної капусти
Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти!
опис приготування:
Кількість продуктів дозволяє зварити велику 4-літрову каструлю смачного наваристого супу. Для щей зазвичай беруть жирний шматочок яловичини або телятини. Подають зі сметаною, свіжою зеленню. Зі спецій можна взяти лавровий лист, перець горошком, але їх обов'язково видаліть з готового бульйону!
- яловичина— 700 грам
- капуста— 300 грам(квашена)
- картопля— 600 грам
- морква— 200 грам
- цибуля— 200 грам
- сіль— 1 штука
- перець— 1 штука
- лавровий лист— 1 штука
2. Покладіть в каструлю цілий шматок м'яса, перець горошком, пару лаврових листочків. Залийте холодною водою і доведіть м'ясо до кипіння. Варіть до м'якості м'яса, приблизно 1,5 годину. Лавровий лист можна викинути вже через 15-20 хвилин, він вже віддав свій аромат. Горошинки перцю видаліть в кінці варіння м'яса.
3. Поки вариться м'ясо, очистіть цибулю і моркву, поріжте і пасеруйте на двох столових ложках рослинного масла до м'якості овочів.
4. Картопля очистіть і поріжте досить крупно.
5. Готове м'ясо дістаньте шумівкою з бульйону. Поріжте на шматочки і поверніть в бульйон.
6. Додайте до м'яса картопля, капусту і проваріть 20 хвилин.
7. Заправте щі смаженими овочами, зеленню. суп готовий!
Подібні рецепти
Щи добові з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Солянка з квашеної капусти з грибами
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...
Суп з квашеної капусти
Суп з квашеної капусти приготований за німецькими мотивами. Він готується пісним, але легко стає ситним, якщо додати до нього шинку. Рекомендую його для обіду з однієї страви! опис приготування: Суп з квашеної капусти дуже корисний, поживний і смачний! Пісний варіант теж смачний, добре додати ...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...