Рецепт Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Рецепт Свиняча корейка з гірчицею в духовці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно.

опис приготування:

Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тільки один вид. Свинячу корейку можна замінити вирізкою, що здешевить блюдо. Краще використовувати свіжі трави замість сушених, вони дають смак і аромат, до того ж виглядають більш апетитно. Не поспішайте розрізати корейку на шматочки, а зачекайте кілька хвилин після запікання.

  • Гірчиця звичайна— 2 Ст. ложки
  • Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Свіжий чебрець— 3 штуки
  • петрушка— 1 пучок
  • часник— 3 зубчики
  • свиняча корейка— 900 грам
Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 1 1. Змішайте обидва види гірчиці, можна використовувати лише один.

Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 2 2. Вимийте зелень і наріжте дрібно, измельчитечасник, додайте до гірчиці.

Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 3 3. перемішайте суміш, додайте рослинне масло.

Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 4 4. Вимийте м'ясо і викладіть його на деко з фольгою, змастіть рясно приготовленим маринадом. Надішліть в холодильник мінімум на 4 годину.

Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 5 5. Мариноване м'ясо дістаньте з холодильника і залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі, потім відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 40-60 хвилин. Перевірте внутрішню температуру, вона повинна дорівнювати 71 сортам.

Свиняча корейка з гірчицею в духовці - фото крок 6 6. Після запікання залиште м'ясо на 10-15 хвилин, потім наріжте його скибочками і насолоджуйтеся.

Подібні рецепти

Свиняча корейка зі сквошем

Xarco vegetarianskij

Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...