Рецепт Свиняча корейка з гірчицею в духовці
Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно.
опис приготування:
Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тільки один вид. Свинячу корейку можна замінити вирізкою, що здешевить блюдо. Краще використовувати свіжі трави замість сушених, вони дають смак і аромат, до того ж виглядають більш апетитно. Не поспішайте розрізати корейку на шматочки, а зачекайте кілька хвилин після запікання.
- Гірчиця звичайна— 2 Ст. ложки
- Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Свіжий чебрець— 3 штуки
- петрушка— 1 пучок
- часник— 3 зубчики
- свиняча корейка— 900 грам
2. Вимийте зелень і наріжте дрібно, измельчитечасник, додайте до гірчиці.
3. перемішайте суміш, додайте рослинне масло.
4. Вимийте м'ясо і викладіть його на деко з фольгою, змастіть рясно приготовленим маринадом. Надішліть в холодильник мінімум на 4 годину.
5. Мариноване м'ясо дістаньте з холодильника і залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі, потім відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 40-60 хвилин. Перевірте внутрішню температуру, вона повинна дорівнювати 71 сортам.
6. Після запікання залиште м'ясо на 10-15 хвилин, потім наріжте його скибочками і насолоджуйтеся.
Подібні рецепти
Xarco vegetarianskij
Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...
Свиняча корейка з домашнім кетчупом
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...
Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...
Свиняча корейка з травами
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...
Свиняча корейка в соєвому клярі
Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...