Рецепт Соте з баклажанів на зиму

Рецепт Соте з баклажанів на зиму
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса!

опис приготування:

Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, що в процесі готування майже не використовується зайвих жирів або шкідливих добавок. Дуже здорова їжа, тому і готуємо ми її "; здоровим" чином, — в мультиварці, яка готує овочі приголомшливо ніжними і соковитими. А потім таке смачне і ніжне соте ми точно так же "; здоровим" чином стерилізуємо для зберігання, але не додаємо оцту. Так що можу сказати точно, — перед вами класичний рецепт соте з баклажанів на зиму, який і смачний, і корисний. Спробуйте!

  • баклажани— 2 кілограма
  • Перець болгарський— 6 штук
  • морква— 6 штук
  • помідори— 1 кілограм
  • перець гострий— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • цукор— 1/3 склянки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Олія соняшникова— 100 мілілітрів
Соте з баклажанів на зиму - фото крок 1 1. Добре миємо й чистимо всі овочі. Нарізаємо дрібними кубиками або тоненькими кружальцями.

Соте з баклажанів на зиму - фото крок 2 2. В режимі "; випічка" на рослинному маслі обсмажуємо цибулю.

Соте з баклажанів на зиму - фото крок 3 3. Як трохи підрум'яниться, — доповідаємо гострий перець, болгарський перець, і морквину.

Соте з баклажанів на зиму - фото крок 4 4. Наверх поміщаємо баклажани і трохи їх солити.

Соте з баклажанів на зиму - фото крок 5 5. наверх — помідори. В режимі "; Гасіння" встановлюємо півтори години.

Соте з баклажанів на зиму - фото крок 6 6. Розкладаємо в стерильні банки цукор і сіль, в кожну порівну, а потім — готове соте. Закручуємо стерильними кришками, перевертаємо, і тримаємо в ковдрі до охолодження.

Подібні рецепти

Соте з баклажанів з перцем

Салат з копченою качиною грудкою

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...

Соте з баклажанів в мультиварці

Соте з баклажанів в мультиварці

Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...

Соте з літніх фруктів і ягід

Соте з літніх фруктів і ягід

Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...