Рецепти muscleman.com.ua
Соус «чатні»
Хочете відтворити на своїй кухні найвідоміший соус, без якого не обходиться індійська кухня? Та й не тільки індійська, адже "; Чатни" вже давно став любимо багатьма по всьому світу. Приєднуйтесь! опис приготування: Варіантів основи для цього соусу існує чимало. Це і овочі, і найрізноманітніші ...
Суп з рибними консервами
Рецепт цього супу дуже виручить, коли треба приготувати вечерю, а часу катастрофічно не вистачає. Готується дуже швидко, а суп виходить дуже смачний. опис приготування: Склад продуктів дан в розрахунку на 4-х літрову каструлю. Можна при бажанні цибулю і моркву обсмажити на рослинному або вершк...
Щи круп'яні
Рецепт приготування щей на овочевому бульйоні з великої, квашеною капустою, картоплею, томатною пастою, морквою, коренем петрушки, часником і зеленню. опис приготування: Щи з крупою виходять дуже ситними, густими і поживними. Готують їх найчастіше на Уралі. Для приготування таких щей ви можете...
Печериці під соусом
Хочу поділитися з вами рецептом приготування печериць під соусом. Це відмінне доповнення до улюбленого гарніру. Відразу перетворює звичні страви в кулінарні шедеври! рекомендую спробувати! опис приготування: Це дуже простий рецепт печериць під соусом. На підготовку йде максимум двадцять хвилин...
Фрикадельки по-шведськи
Рецепт приготування судака в буряковому "; поліні" кількість порцій: 5-6 філе судака— 500-600 грам буряка середнього розміру— 3 штуки цибулини— 2 штуки часнику— 4 зубчики вершкового сиру— 100 грам вершків жирністю 10% — 2 Ст. ложки яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки очищених волоських горіхів...
Соус з кислих слив
Такий китайський соус з кислих слив в домашніх умовах готується дуже легко. і незмінно виходить смачним і соковитим. Він найкращим чином підходить до курки і м'яса! Спробуйте самі, рецепт простий! опис приготування: Такий соус з кислих слив в домашніх умовах я готую один раз на рік, зате їдять...
Вершкова паста з горошком
Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...
Суп з помідорів
Ще один корисний спосіб використання томатів. розповідаю вам, як приготувати суп з помідорів. Подаю його гарячим з грінками з білого хліба. смачний, цікавий і легкий супчик для всієї родини. опис приготування: Помідори вибирайте соковиті і стиглі, тоді і суп вийде насичений, смачний. Чи не вик...
Грузинський хаш
Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую! опис приготування: Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незваж...
Шоколадний пиріг з арахісовим маслом
Рецепт приготування шоколадного пирога з вершково-арахісової начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці. зроби...
Соус «Тірей»
Цей ароматний і пікантний соус універсальний. Він ідеально підходить до риби, до м'яса, к макаронам или рису, в ньому відмінно маринується м'ясо. А готується соус "; Тірей" за лічені хвилини. перевіримо! опис приготування: Через швидкості приготування і легкості соус "; Тірей" стане одним з ва...
Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні
Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...
Шарлотка з яблуками і бананами
Ніжна шарлотка з яблуками і бананами сподобається всім. Банани надають традиційної Шарлотці новий смак, а добре виглядати бананів в тесті дозволить сік лимона. На приготування піде трохи більше години. опис приготування: Банани завжди створюють настрій! Жовті, солодкі, не втрачають свого смаку...
Соус Болоньєзе
Обожнюю італійську кухню! Італійський соус Юолоньезе - смачний, ніжний і густий м'ясний соус, відмінно доповнює лазанью і спагетті. хочете дізнатися, як готується соус Болоньєзе? Загляньте в рецепт. опис приготування: Соус готується з дрібно нарізаних овочів, з обсмаженою м'ясним фаршем і дода...
Гурьевскаякаша
Рецепт гурьевская каша — приготування каші з манної крупи з горіхами, варенням, лимонною цедрою і корицею. Каша гурьевская з'явилася на початку 19 століття і зараз вважається традиційним російським блюдом. опис приготування: Очистити горіхи, викласти в миску. Залити горіхи окропом, дати постоя...
Яловичина в маринаді
Останнім часом я так полюбила робити м'ясо і птицю в азіатському стилі. У таких варіантах обов'язково складається пряний соус з яскравих смаків. Це завжди дає страві родзинку. Спробуйте і ви! опис приготування: Нижче для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати яловичину в мар...
«гнізда» з фаршем
Пропоную смачний і простий рецепт на вечерю, як приготувати «Гнізда» з фаршем. Частенько готую цю страву з томатним або вершковим соусом, з грибами або м'ясним фаршем. К столу подаю горячим. опис приготування: Фарш можна купити готовий або зробити його самостійно. Для нього підійде будь-який в...
Фаршировані овочі або овочеве асорті
Рецепт приготування фаршированих овочів або овочевого асорті. Блюдо виходить не тільки дуже смачним, але і дуже корисним. опис приготування: У цій страві відмінно поєднуються м'ясний фарш і овочі. Фаршировані овочі добре підходять і як закуска, і як окрему страву. кабачки, солодкий перець, б...
Грудинка свиная жареная
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...