Рецепт Грудинка свиная жареная
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену.
опис приготування:
можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але він точно один з найбільш вдалих, які мені доводилося випробувати. Грудинка виходить неймовірно соковитою і пікантною. Це відмінний варіант до нейтрального гарніру: наприклад, до рису або відвареної картоплі.
- Свиная грудинка— 0,5 кілограма
- Томатний соус— 2 Ст. ложки(слідкувати-гострий)
- Спеції та сіль— За смаком
- часник— 2 зубчики
- Соняшникова олія— За смаком
2. Перекладаю м'ясо в миску, додаю до нього солодко-гострий соус, спеції до свинини і сіль за смаком.
3. Чищу і нарізаю часник, додаю його до м'яса, перемішую і залишаю для маринування на 30-60 хвилин.
4. Сковороду розігріваю з невеликим кількість соняшникової олії, на розпечену поверхню відправляю мариновані шматочки м'яса, які обсмажую з двох сторін на сильному вогні, це збереже всі м'ясні соки всередині.
5. Готову свинячу грудинку подаю гарячої з відвареною картоплею і свіжими овочами.
Подібні рецепти
Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Свиная грудинка на кости
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...
Свиная грудинка в луковой шелухе
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...
Свиная корейка на кости с морковью
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...