Рецепт Грудинка свиная жареная

Рецепт Грудинка свиная жареная
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену.

опис приготування:

можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але він точно один з найбільш вдалих, які мені доводилося випробувати. Грудинка виходить неймовірно соковитою і пікантною. Це відмінний варіант до нейтрального гарніру: наприклад, до рису або відвареної картоплі.

  • Свиная грудинка— 0,5 кілограма
  • Томатний соус— 2 Ст. ложки(слідкувати-гострий)
  • Спеції та сіль— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Соняшникова олія— За смаком
Грудинка свиная жареная - фото крок 1 1. Грудинку хорошенько мою, потім витираю насухо паперовим рушником і нарізаю шматочками товщиною по 0,5 сантиметрів кожен.

Грудинка свиная жареная - фото крок 2 2. Перекладаю м'ясо в миску, додаю до нього солодко-гострий соус, спеції до свинини і сіль за смаком.

Грудинка свиная жареная - фото крок 3 3. Чищу і нарізаю часник, додаю його до м'яса, перемішую і залишаю для маринування на 30-60 хвилин.

Грудинка свиная жареная - фото крок 4 4. Сковороду розігріваю з невеликим кількість соняшникової олії, на розпечену поверхню відправляю мариновані шматочки м'яса, які обсмажую з двох сторін на сильному вогні, це збереже всі м'ясні соки всередині.

Грудинка свиная жареная - фото крок 5 5. Готову свинячу грудинку подаю гарячої з відвареною картоплею і свіжими овочами.

Подібні рецепти

Грудинка свиная соленая

Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Свиная грудинка на кости

Свиная грудинка на кости

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...

Свиная корейка на кости с морковью

Свиная корейка на кости с морковью

свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...