Рецепт Суп з гусячих потрухів

Рецепт Суп з гусячих потрухів
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Після бурхливих свят і застіль дуже до речі буде цей чудовий легкий суп з гусячих потрухів. Він допоможе вашому організму трохи відпочити від важкої і ситної їжі.

опис приготування:

За допомогою цього класичного рецепту супу з гусячих потрухів ви швидко і без зайвих витрат приготуєте на обід дуже смачне блюдо. Цей простий рецепт приготування супу мені підказала свекруха. Отже — слідуємо інструкції і готуємо суп з гусячих потрухів.

рецепт:

1. Подготавливаем потроха. З шлунка знімаємо внутрішню плівку, з серця видаляємо згустки крові, з печінки видаляємо жовчні протоки. Якщо у вас залишилися від гусака крила і шия — сміливо використовуйте та їх.

2. Вимиті тельбухи перекладаємо в каструлю з водою і ставимо варити.

3. Чистимо і моєму овочі.

4. Цибулину надрезаем хрестоподібно, ріжемо на 4 частини одну моркву і додаємо в каструлю з потрохами. варимо хвилин 35.

5. Поки вариться бульйон, підсмажуємо на оливковій олії дрібно нашатковану цибулину. Корінь селери і моркву тремо на крупній тертці (невеликий шматочок моркви натерти на дуже дрібній тертці — ця морква дасть нашому бульйону красивий колір) і смажимо з цибулею.

6. проціджуємо бульйон. Цибулю і моркву з бульйону викидаємо. Додаємо нарізану картоплю, підсмажені овочі, солимо і варимо до готовності.

7. Додаємо мелений перець і зелень. Прибираємо каструлю з плити.

Суп можна подати до столу зі сметаною або вершками. Можна зробити сухарики з часником. Експериментуйте і вибирайте варіант, який вам підходить. хай щастить!


  • Гусиные потроха— 500 грам
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • Картопля— 3 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток(за смаком)
  • селера— 200 грам(корінь)
  • зелень— 100 грам(кріп, петрушка, Braai)
  • вода— 2 L
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
За допомогою цього класичного рецепту супу з гусячих потрухів ви швидко і без зайвих витрат приготуєте на обід дуже смачне блюдо. Цей простий рецепт приготування супу мені підказала свекруха. Отже — слідуємо інструкції і готуємо суп з гусячих потрухів.

рецепт:

1. Подготавливаем потроха. З шлунка знімаємо внутрішню плівку, з серця видаляємо згустки крові, з печінки видаляємо жовчні протоки. Якщо у вас залишилися від гусака крила і шия — сміливо використовуйте та їх.

2. Вимиті тельбухи перекладаємо в каструлю з водою і ставимо варити.

3. Чистимо і моєму овочі.

4. Цибулину надрезаем хрестоподібно, ріжемо на 4 частини одну моркву і додаємо в каструлю з потрохами. варимо хвилин 35.

5. Поки вариться бульйон, підсмажуємо на оливковій олії дрібно нашатковану цибулину. Корінь селери і моркву тремо на крупній тертці (невеликий шматочок моркви натерти на дуже дрібній тертці — ця морква дасть нашому бульйону красивий колір) і смажимо з цибулею.

6. проціджуємо бульйон. Цибулю і моркву з бульйону викидаємо. Додаємо нарізану картоплю, підсмажені овочі, солимо і варимо до готовності.

7. Додаємо мелений перець і зелень. Прибираємо каструлю з плити.

Суп можна подати до столу зі сметаною або вершками. Можна зробити сухарики з часником. Експериментуйте і вибирайте варіант, який вам підходить. хай щастить!


Подібні рецепти

Суп з курячих потрухів

Паштет з курячих потрухів

Рецепт супу з курячих потрухів — в допомогу господарці. Кому не подобаються страви з потрухів, той не пробував цей суп! ароматний, наваристий, ситний, а головне — дуже смачний суп для вас і вашої родини. опис приготування: В умілих руках — і potroha ласощі. головне — пам'ятати про те, що тельб...

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...

Гуляш з курячих потрухів

Гуляш з курячих потрухів

ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...

Холодець з курячих потрухів

Холодець з курячих потрухів

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...