Рецепт Яловичина в маринаді
Останнім часом я так полюбила робити м'ясо і птицю в азіатському стилі. У таких варіантах обов'язково складається пряний соус з яскравих смаків. Це завжди дає страві родзинку. Спробуйте і ви!
опис приготування:
Нижче для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати яловичину в маринаді. На гарнір до неї подавайте рис і стручки гороху. Тут поєднується солодкий, солоний і гострий смак. І, до речі, блюдо просте, але для створення використовується спеціальний кухонний прилад — & Quot; sloukuker & Quot;, але підійде і мультиварка. М'ясо буде довго чекати.
- м'якоть яловичини— 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- вапно— 1 штука
- апельсин— 1 штука
- Соєвий соус— 80 мілілітрів
- мед— 50 грам
- часник— 2 зубчики
- імбир тертий— 2 чайних ложки
- Кунжутну олію— 0,5 чайних ложки
- крохмаль— 50 грам
- Стручки гороху— 220 грам
- Вода холодна— 2-3 Ст. ложок
Лук наріжте півкільцями. Потім з'єднайте його з м'ясом і викладіть в "; слоукукер" або чашу мультиварки.
Зробіть маринад. Збийте разом соєвий соус, мед, імбир, сік лайма, дрібну цедру апельсина, кунжутне масло і пропущений через прес часник.
Потім влийте соус до м'яса. перемішайте. Поставте режим "; ловлення" з 4-6 годин. для 30 хвилин до кінця змішайте крохмаль з водою. Додайте суміш до яловичини. Ще раз перемішайте і залиште.
А при 20 хвилин до кінця додайте горох. Ще раз все перемішайте. Все готово! Подавайте з гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Аджика з кабачків на зиму гостра
Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...
Стейки в зеленому маринаді
Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...
Стейк на грилі в маринаді
Рецепт приготування обсмаженого на грилі яловичого стейка в маринаді з бальзамічного оцту, цукру, часнику і розмарину. опис приготування: У зачиненій пластиковому пакеті або неглибокому посуді об'єднати оцет, цукор, часник, розмарин, 1 чайну ложку крупної солі і 1/2 чайної ложки перцю. Наколо...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина на кістці в духовці
Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...