Рецепт Яловичина в маринаді

Рецепт Яловичина в маринаді
Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 15 хв.
Останнім часом я так полюбила робити м'ясо і птицю в азіатському стилі. У таких варіантах обов'язково складається пряний соус з яскравих смаків. Це завжди дає страві родзинку. Спробуйте і ви!

опис приготування:

Нижче для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати яловичину в маринаді. На гарнір до неї подавайте рис і стручки гороху. Тут поєднується солодкий, солоний і гострий смак. І, до речі, блюдо просте, але для створення використовується спеціальний кухонний прилад — & Quot; sloukuker & Quot;, але підійде і мультиварка. М'ясо буде довго чекати.

  • м'якоть яловичини— 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • вапно— 1 штука
  • апельсин— 1 штука
  • Соєвий соус— 80 мілілітрів
  • мед— 50 грам
  • часник— 2 зубчики
  • імбир тертий— 2 чайних ложки
  • Кунжутну олію— 0,5 чайних ложки
  • крохмаль— 50 грам
  • Стручки гороху— 220 грам
  • Вода холодна— 2-3 Ст. ложок
Яловичина в маринаді - фото крок 1 Яловичину наріжте кубиками в 2 см.

Яловичина в маринаді - фото крок 2 Лук наріжте півкільцями. Потім з'єднайте його з м'ясом і викладіть в "; слоукукер" або чашу мультиварки.

Яловичина в маринаді - фото крок 3 Зробіть маринад. Збийте разом соєвий соус, мед, імбир, сік лайма, дрібну цедру апельсина, кунжутне масло і пропущений через прес часник.

Яловичина в маринаді - фото крок 4 Потім влийте соус до м'яса. перемішайте. Поставте режим "; ловлення" з 4-6 годин. для 30 хвилин до кінця змішайте крохмаль з водою. Додайте суміш до яловичини. Ще раз перемішайте і залиште.

Яловичина в маринаді - фото крок 5 А при 20 хвилин до кінця додайте горох. Ще раз все перемішайте. Все готово! Подавайте з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою

Аджика з кабачків на зиму гостра

Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...

Стейк на грилі в маринаді

Стейк на грилі в маринаді

Рецепт приготування обсмаженого на грилі яловичого стейка в маринаді з бальзамічного оцту, цукру, часнику і розмарину. опис приготування: У зачиненій пластиковому пакеті або неглибокому посуді об'єднати оцет, цукор, часник, розмарин, 1 чайну ложку крупної солі і 1/2 чайної ложки перцю. Наколо...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...