Рецепт Грузинський хаш

Рецепт Грузинський хаш
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую!

опис приготування:

Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незважаючи на те, що його приготування займає відверто багато часу, сам процес надзвичайно простий. Крім м'ясних складових в рецепті використовується зелень і часник, що надає супу приголомшливі смак і аромат.

  • копито яловиче— 1 штука
  • хвіст— 1 штука
  • часник— 3-4 зубчиків(на одну порцію)
  • Braai— За смаком(або петрушка)
  • Гострий перець— За смаком
грузинський хаш - фото крок 1 1. Ось такий скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт хаша на своїй кухні.

грузинський хаш - фото крок 2 2. Вимийте ногу і хвіст, очистіть їх як слід. Викладіть в глибоку каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Варіть близько години, а потім злийте воду.

грузинський хаш - фото крок 3 3. Промийте під проточною водою, знову викладіть в каструлю і залийте великою кількістю води. Вариться хаш на дуже повільному вогні не менше 8 годин.

грузинський хаш - фото крок 4 4. Після того як бульйон добре проварити, акуратно відокремте і наріжте м'ясо. штам Бульйон.

грузинський хаш - фото крок 5 5. Для подачі на стіл подрібніть зелень і часник. За смаком можна додати чилі. Викладайте в тарілку і подавайте до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Хаш з курки

Макарони з ковбасою і томатним соусом

Любителі ви ситні і наваристі м'ясні супи? Якщо так, то мною описаний рецепт саме для вас. У ньому ви знайдете все, що вам так подобається, адже я пропоную кавказьке національне ситне блюдо. опис приготування: А саме я хочу вам розповісти, як приготувати хаш з курки. Цей древній суп взагалі-то...

Хаш з рубця

Хаш з рубця

Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт. опис приготування: Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як п...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Хаш з тельбуха

Хаш з тельбуха

У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само. опис приготування: Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як пригот...

Грузинський салат класичний

Грузинський салат класичний

Грузія славиться чудовими свіжими овочами, ідеально відповідними для приготування смачних салатів. Зараз розповім і покажу, як приготувати грузинський салат класичний з помідорів з горіхами. опис приготування: Якщо в будь-якому населеному пункті Грузії запитати, який салат найпопулярніший, то ...