Рецепт Судак в буряковому поліні

Рецепт Судак в буряковому поліні
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування судака в буряковому "; поліні"

кількість порцій: 5-6
  • філе судака— 500-600 грам
  • буряка середнього розміру— 3 штуки
  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 4 зубчики
  • вершкового сиру— 100 грам
  • вершків жирністю 10%  — 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • крохмалю— 2 Ст. ложки
  • очищених волоських горіхів— 0,5 склянки
  • kurkumи— 0,5 чайних ложки
  • сушеної м'яти— 0,5 чайних ложки
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • петрушка, кріп— 1 штука
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Судак в буряковому поліні - фото крок 1 Нагріти духовку до 220 ° С. буряк
промити, почистити, протерти на крупній тертці і трохи віджати — трохи соку і м'якоті треба зберегти, так як при
обсмажуванні буряк може підгоріти.
цибулю почистити, дрібно нарізати. часник
почистити, подрібнити в тисняві. Волоські горіхи подрібнити в блендері.
У сковороді нагріти 2 ст. L. вершкового масла і смажити в ньому буряк до м'якості 6 хвилин.

Судак в буряковому поліні - фото крок 2 В окремій сковороді нагріти
рослинна олія, всипати цибулю
і обсмажувати його до золотистого
кольори 4 хвилини. Перекласти цибулю до буряка, перешкодити і тушкувати на слабкому вогні без
кришки 6 хвилин, доглядаючи за тим, щоб буряк не підгоріла.

Судак в буряковому поліні - фото крок 3 Буряк з цибулею помістити в глибоку миску. Досипати часник і волоські горіхи, перемішати. Далі додати сир, яйце, крохмаль, kurkumu і myatu,
влити вершки. Приправити сіллю і перцем по
смаку. Ще раз добре перемішати.

Судак в буряковому поліні - фото крок 4 зелень промити, обсушити паперовими серветками і дрібно нарубати.
Влити вершкове
олія, перемішати до отримання однорідної маси.

Судак в буряковому поліні - фото крок 6 Обернути "; поліно" фольгою. Знизу в фользі проробити невеликі проколи щоб стікали надлишки соку. Покласти у форму для випічки і випікати
20 хвилин. Дістати форму з "; поліном" — з духовки. вилити витік сік. перекласти
& Quot; політ" на блюдо сервіровки, акуратно зняти фольгу.
Ця страва добре підійде як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі в холодному вигляді, дайте страві охолонути до кімнатної температури, потім перекладіть на кілька годин в холодильник.

Подібні рецепти

Фарширований судак

Капустяні деруни

Рецепт приготування судака фаршированого печінкою тріски. опис приготування: підготовка: Очистити рибу від нутрощів, ретельно промити. Приправити сіллю і меленим перцем всередині і зовні. приготування: Цибулю нарізати півкільцями, натерти на крупній тертці моркву, крупно натерти сир. Печінка т...

Судак під соусом в духовці

Судак під соусом в духовці

Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...

Судак по-монастирськи

Судак по-монастирськи

Судак по-монастирськи обов'язково припаде до смаку вашим близьким, друзям і родичам. Таке блюдо можна приготувати, якщо до вас в гості повинно прийти багато народу. Гості оцінять ваші старання! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати судака по монастирськи, то цей рецепт вам с...

Судак з картоплею

Судак з картоплею

Запечена в духовці риба з картоплею і під сиром — це завжди дуже смачно, тут і говорити нема чого! Влаштуйте своїм домашнім невеличке свято з смачною вечерею. опис приготування: Насправді це дуже простий рецепт судака з картоплею і він не займе у вас багато сил. Я дуже часто запікаю що-небудь ...

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...