Рецепт Судак в буряковому поліні

Рецепт приготування судака в буряковому "; поліні"
кількість порцій: 5-6
- філе судака— 500-600 грам
- буряка середнього розміру— 3 штуки
- цибулини— 2 штуки
- часнику— 4 зубчики
- вершкового сиру— 100 грам
- вершків жирністю 10% — 2 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- крохмалю— 2 Ст. ложки
- очищених волоських горіхів— 0,5 склянки
- kurkumи— 0,5 чайних ложки
- сушеної м'яти— 0,5 чайних ложки
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- петрушка, кріп— 1 штука
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)

промити, почистити, протерти на крупній тертці і трохи віджати — трохи соку і м'якоті треба зберегти, так як при
обсмажуванні буряк може підгоріти.
цибулю почистити, дрібно нарізати. часник
почистити, подрібнити в тисняві. Волоські горіхи подрібнити в блендері.
У сковороді нагріти 2 ст. L. вершкового масла і смажити в ньому буряк до м'якості 6 хвилин.

рослинна олія, всипати цибулю
і обсмажувати його до золотистого
кольори 4 хвилини. Перекласти цибулю до буряка, перешкодити і тушкувати на слабкому вогні без
кришки 6 хвилин, доглядаючи за тим, щоб буряк не підгоріла.

влити вершки. Приправити сіллю і перцем по
смаку. Ще раз добре перемішати.

Влити вершкове
олія, перемішати до отримання однорідної маси.

20 хвилин. Дістати форму з "; поліном" — з духовки. вилити витік сік. перекласти
& Quot; політ" на блюдо сервіровки, акуратно зняти фольгу.
Ця страва добре підійде як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі в холодному вигляді, дайте страві охолонути до кімнатної температури, потім перекладіть на кілька годин в холодильник.
Подібні рецепти

Фарширований судак
Рецепт приготування судака фаршированого печінкою тріски. опис приготування: підготовка: Очистити рибу від нутрощів, ретельно промити. Приправити сіллю і меленим перцем всередині і зовні. приготування: Цибулю нарізати півкільцями, натерти на крупній тертці моркву, крупно натерти сир. Печінка т...

Судак під соусом в духовці
Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...

Судак по-монастирськи
Судак по-монастирськи обов'язково припаде до смаку вашим близьким, друзям і родичам. Таке блюдо можна приготувати, якщо до вас в гості повинно прийти багато народу. Гості оцінять ваші старання! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати судака по монастирськи, то цей рецепт вам с...

Судак з картоплею
Запечена в духовці риба з картоплею і під сиром — це завжди дуже смачно, тут і говорити нема чого! Влаштуйте своїм домашнім невеличке свято з смачною вечерею. опис приготування: Насправді це дуже простий рецепт судака з картоплею і він не займе у вас багато сил. Я дуже часто запікаю що-небудь ...

Судак в вершках з лісовими грибами
Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...