Рецепт Суп з хребтів сьомги

Рецепт Суп з хребтів сьомги
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий.

опис приготування:

Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу від кісточок. У тарілки додаємо шматочки риби і подаємо на стіл готовий суп без хребтів.

  • хребти сьомги— 200-300 грам
  • Картопля— 1-2 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука(половина, якщо морква велика)
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • вода— 1-1,5 L
  • Чорний перець— 1 За смаком
Суп з хребтів сьомги - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Суп з хребтів сьомги - фото крок 2 Хребти сьомги кладемо в каструлю і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і видаляємо піну.

Суп з хребтів сьомги - фото крок 3 Додаємо в каструлю нарізану картоплю і ріпчасту цибулю.

Суп з хребтів сьомги - фото крок 4 Додаємо нарізану моркву.

Суп з хребтів сьомги - фото крок 5 Готуємо всі разом. Далі додаємо сіль і лавровий лист. Суп готовий приблизно через 30 хвилин.

Суп з хребтів сьомги - фото крок 6 Суп розливаємо в тарілки. Хребти сьомги витягаємо на плоску тарілку. видаляємо кісточки, шматочки риби додаємо в тарілки з супом. Залишається поперчити за смаком. Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Суп із сьомги з креветками

Крем-суп з сьомги

Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...