Рецепт Суп з хребтів сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий.
опис приготування:
Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу від кісточок. У тарілки додаємо шматочки риби і подаємо на стіл готовий суп без хребтів.
- хребти сьомги— 200-300 грам
- Картопля— 1-2 штук
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука(половина, якщо морква велика)
- Лавровий лист— 1-2 штук
- сіль— 1 щіпка
- вода— 1-1,5 L
- Чорний перець— 1 За смаком
Хребти сьомги кладемо в каструлю і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і видаляємо піну.
Додаємо в каструлю нарізану картоплю і ріпчасту цибулю.
Додаємо нарізану моркву.
Готуємо всі разом. Далі додаємо сіль і лавровий лист. Суп готовий приблизно через 30 хвилин.
Суп розливаємо в тарілки. Хребти сьомги витягаємо на плоску тарілку. видаляємо кісточки, шматочки риби додаємо в тарілки з супом. Залишається поперчити за смаком. Готово! Смачного!
Подібні рецепти
Крем-суп з сьомги
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...
Суп з стейка сьомги
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...
Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...
Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...
Граавілохі з сьомги
Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...