Рецепт Шоколадний пиріг з арахісовим маслом
Рецепт приготування шоколадного пирога з вершково-арахісової начинкою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів.
зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці.
зробити начинку. Міксером збити вершковий сир, цукор і сіль на середній швидкості. Додати арахісове масло і ваніль.
збити вершки. Додати 1/3 збитих вершків арахісову суміш, потім акуратно додати решту збиті вершки.
Ложкою викласти суміш на охолоджений пиріг. Поставити в холодильник принаймні на 4 години або на ніч, накривши поліетиленовою плівкою.
Прикрасити пиріг розтопленим шоколадом, помістивши його в кондитерський мішок. Повторити те ж саме з розтопленим арахісовим маслом.
Дайте пирогу постояти 10 хвилин до нарізки.
- печива— 36 штук(1 3/4 чашки шоколадных крошек от печенья)
- вершкового масла— 6 Ст. ложок(розтопленого)
- темно-коричневого сахара— 3 Ст. ложки
- солі— 1 щіпка
- вершкового сиру— 180 грам
- солі— 1 Чайна ложка
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- густих вершків— 2 склянки
- темного шоколаду— 30 грам(для прикраси)
- растопленного арахисового масла— 2 Ст. ложки(для прикраси)
зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці.
зробити начинку. Міксером збити вершковий сир, цукор і сіль на середній швидкості. Додати арахісове масло і ваніль.
збити вершки. Додати 1/3 збитих вершків арахісову суміш, потім акуратно додати решту збиті вершки.
Ложкою викласти суміш на охолоджений пиріг. Поставити в холодильник принаймні на 4 години або на ніч, накривши поліетиленовою плівкою.
Прикрасити пиріг розтопленим шоколадом, помістивши його в кондитерський мішок. Повторити те ж саме з розтопленим арахісовим маслом.
Дайте пирогу постояти 10 хвилин до нарізки.
Подібні рецепти
Лисички зі сметаною
За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...
Спагеті з овочами і арахісовим маслом
Рецепт приготування спагетті з квасолею, морквою, тофу і арахісовим маслом. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Відк...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Стейк з арахісовим соусом і брокколі
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложка...