Рецепт Щи круп'яні
Рецепт приготування щей на овочевому бульйоні з великої, квашеною капустою, картоплею, томатною пастою, морквою, коренем петрушки, часником і зеленню.
опис приготування:
Щи з крупою виходять дуже ситними, густими і поживними. Готують їх найчастіше на Уралі. Для приготування таких щей ви можете брати будь-яку крупу - рисову, перлову або пшоно.
приготування:
Перебрати і промити крупу. Якщо ви використовуєте перлову крупу, попередньо замочіть її на 1-2 не годинник і зілля до майже.
Промити квашену капусту під холодною водою і віджати. Нагріти олію у великій сковороді. Викласти капусту і додати кілька ложок овочевого бульйону. Готувати капусту до м'якості. Цибуля, моркву і картоплю промити і очистити, після чого дрібно нарізати. Обсмажити овочі в окремій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору. Додати томатну пасту і готувати 3-5 хвилин.
Викласти в горщик крупу, зверху смажені овочі, а потім тушковану капусту. Залити все гарячим овочевим бульйоном. Накрити горщик кришкою, поставити в духовку і готувати 20-30 хвилин при 160 ° С. Потім додати духмяний перець горошком, лавровий лист і сіль за смаком. Готувати в духовці ще 10 хвилин. Розтерти часник з сіллю, додати в щи і дати постояти 10-15 хвилин. Прикрасити щі подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.
- овочевого бульйону— 1,5 L
- крупи— 100 грам
- квашеної капусти— 400 грам
- картоплі— 200 грам
- томатної пасти— 3 Ст. ложки
- морква— 80 грам
- кореня петрушки— 50 грам
- ріпчастої цибулі— 100 грам
- часнику— 2 зубчики
- зелени укропа и петрушки— 2-3 Ст. ложок
- рослинної олії— 50 мілілітрів
- лавровий лист— За смаком
- крем— За смаком
- запашний перець горошком— За смаком
- сіль і перець— За смаком
приготування:
Перебрати і промити крупу. Якщо ви використовуєте перлову крупу, попередньо замочіть її на 1-2 не годинник і зілля до майже.
Промити квашену капусту під холодною водою і віджати. Нагріти олію у великій сковороді. Викласти капусту і додати кілька ложок овочевого бульйону. Готувати капусту до м'якості. Цибуля, моркву і картоплю промити і очистити, після чого дрібно нарізати. Обсмажити овочі в окремій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору. Додати томатну пасту і готувати 3-5 хвилин.
Викласти в горщик крупу, зверху смажені овочі, а потім тушковану капусту. Залити все гарячим овочевим бульйоном. Накрити горщик кришкою, поставити в духовку і готувати 20-30 хвилин при 160 ° С. Потім додати духмяний перець горошком, лавровий лист і сіль за смаком. Готувати в духовці ще 10 хвилин. Розтерти часник з сіллю, додати в щи і дати постояти 10-15 хвилин. Прикрасити щі подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яні muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Ре...' at line 1
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...