Рецепт Суп з хвоста бобра

Рецепт Суп з хвоста бобра
Кількість порцій: 10 Час приготування: 14 г. 0 хв.
Досить незвичайне блюдо, і напевно багато хто і не чули про таке. рецепт, як приготувати суп з хвоста бобра, зможе здивувати і приємно порадувати вас своїм смаком, він оригінальний і ситний.

опис приготування:

Найчастіше після приготування бобра хвіст не використають. Завдяки цим рецептом можна тепер використовувати і їх. Суп їх хвостів виходить ситним і смачним. Для його приготування потрібні: хвости, цибулина, Мал, зелень, приправи. Готується все дуже просто і швидко, однак є деякі нюанси, які обов'язково потрібно знати. Отже, приступаємо!


  • Бобровые хвосты— 2-3 штук
  • вода— За смаком
  • цибулина— 1-2 штук
  • Мал— 250 грам
  • селера— 1 пучок
  • петрушка— 1 пучок
  • Koriandr— щіпка
  • кунжут— щіпка
  • сіль— щіпка
  • Мелений перець— щіпка
1 Перед приготовлением хвосты обязательно замачиваем на двенадцать часов в холодной воде.

2 Чистим их от шкурки и нарезаем маленькими кусочками.

3 На вогонь ставимо каструлю, наливаем воду и доводим ее до кипения.

4 В кипящую воду бросаем кусочки хвоста.

5 Лук нарезаем и отправляем к хвосту.

6 Мал промываем и отправляем туда же.

7 Варим все около пяти минут после закипания.

8 Моем и нарезаем сельдерей, отправляем его в кастрюлю через пять минут.

9 Варимо все близько 30-40 хвилин.

10 Подаем суп с мелко нарубленной петрушкой (сухой или свежей), а также с молотым черным перцем и растолчёнными семенами кориандра. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з телячого хвоста

Вегетаріанська випічка без яєць

Суп з телячого хвоста виходить навіть більш ситним і наваристим, ніж звичайний суп з телятини. розповідаю, як його приготувати. опис приготування: Не скажу, що суп з телячого хвоста користується великою популярністю у моїх домашніх, але хоча б 2-3 рази в рік його обов'язково варимо. просто хор...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...