Рецепт Соус з кислих слив
Такий китайський соус з кислих слив в домашніх умовах готується дуже легко. і незмінно виходить смачним і соковитим. Він найкращим чином підходить до курки і м'яса! Спробуйте самі, рецепт простий!
опис приготування:
Такий соус з кислих слив в домашніх умовах я готую один раз на рік, зате їдять потім цілий рік, періодично подаючи його до м'яса або курки. взагалі, це дуже насичений за смаком соус, в якому поєднуються і солодкі, і кислі, і солоні, і гострі компоненти — така вже вона, китайська кухня! Тому не рекомендую соус подавати до риби або індички — а ось до червоного м'яса буде в самий раз!
- Зливи— 1.5 кілограма
- цукор коричневий— 500 грам
- вино біле— 375 мілілітрів
- часник— 2 зубчики
- Цибуля— 1 штука
- Перець чилі— 1 штука
- яблуко— 1 штука
- Соєвий соус— 70 мілілітрів
- вода— 125 мілілітрів
- імбир— 0.2 штуки(шматочок кореня імбиру приблизно 2-3 см в діаметрі)
2. Доводимо до кипіння, перемелює в блендері і ще раз доводимо до кипіння. кип'ятимо приблизно 5-10 хвилин. поки соус не стане потрібної вам густоти.
3. Переливаємо в підготовлені чисті банки, закриваємо на зиму стерильними кришками. До повного остигання тримаємо баночки в перевернутому вигляді під ковдрою. Потім зберігаємо в погребі чи підвалі.
4. Все готово! Взимку будете їсти смачний соус домашнього приготування!
Подібні рецепти
Компот з яблук, груш і слив
Ви можете приготувати такий соус один раз, а потім використовувати його всю зиму, так як його можна закрити в банках! Він дуже добре підходить до м'яса, надає йому трохи солодких ноток і чудовий аромат! опис приготування: Такий соус - відмінний варіант для господинь, які люблять по максимуму п...
Соус «ткемалі» зі слив
Соус «Ткемалі» більше відомий в країнах колишнього Радянського Союзу. Це національний грузинський соус, який готується з особливого сорту слив. розповідаю, як приготувати соус «Ткемалі» зі слив. опис приготування: Соус отримав свою назву від сорту слив, які дозрівають до кінця літа, тоді ж і п...
Соус «ткемалі» із зелених слив
Уже не перший раз зіштовхують з рецептом "; Ткемалі ";, та й не раз сама його робила. Цей кавказький соус полюбився моїй родині. Особливо його поважають чоловіки, додаючи до будь-якого м'яса. опис приготування: І ви теж не відставайте, скоріше записуйте кроки, Щоб дізнатися, як приготувати соу...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...