Рецепт Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями.
кількість порцій: 8
- Червона цибуля— 1 штука(нарізати)
- фарш із яловичини— 1 кілограм
- сушений орегано— 2 Ст. ложки
- петрушка— 2 Ст. ложки
- томатна паста— 170 грам
- часник— 5 зубчиків
- червоне вино— 1-2 склянок
- Worcestershire соус— 2 Ст. ложки
- помідори— 800 грам(2 банки з консервованими помідорами)
- сир пармезан— 1 штука
- сіль— 2 щіпки(за смаком)
- чорний перець— 2 щіпки(за смаком)
потім, дрібно порізати червоний лук.
покришити часник.
Залити оливкова олія в каструлю.
У нагріту олію кидаємо морквину.
Туди ж відправляємо цибулю.
Перемішуємо і готуємо протягом декількох хвилин.
Робимо в центрі каструлі порожній простір.
Викладаємо туди фарш.
Як тільки м'ясо стане злегка коричневого кольору, кидаємо орегано і сушений базилік.
ретельно перемішуємо.
Знову ж звільняємо місце по центру.
І додаємо томатну пасту.
На даному етапі аромат страви зводить з розуму).
додаємо часник.
Заливаємо червоне вино.
Незабутній і про вустершірскій соус.
Кладемо консервовані помідори в каструлю.
ретельно перемішуємо.
Додаємо склянку молока.
Я не буду розповідати як відварити локшину, думаю все і так це вміють.
Блюдо готово. Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...
Яловичина в медовому соусі
Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах! опис приготування: Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичин...
Яловичина в соусі «Наршараб»
М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...
Яловичина в білому соусі
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...
Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...