Рецепти muscleman.com.ua

Suharnik

Suharnik

Suharnik — блюдо російської кухні з пшеничних сухарів, залитих сумішшю молока і яєць. Запікалося раніше в російській печі, подавалося як повсякденне блюдо. Хрусткий верх і повітряний вершковий низ. опис приготування: Ділюся з вами простим рецептом, як приготувати сухарнику. Пшеничні сухарі зап...

Горохова каша в мультиварці без замочування

Горохова каша в мультиварці без замочування

Хочу поділитися з вами рецептом приготування горохової каші в мультиварці без замочування. Це ідеальне блюдо для вечері або обіду. опис приготування: Для приготування горохової каші в мультиварці без замочування нам знадобиться колотий горох (він набагато швидше без замочування готується, ніж ...

Фарш з грибів і спецій

Фарш з грибів і спецій

Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...

Горщики з рибою і солоними огірками

Горщики з рибою і солоними огірками

Давайте приготуємо справжнє російське блюдо, запечене в глиняному горщику, ароматне і ситне - горщики з рибою! А щоб зробити його більш пікантним, я додала бочкових огірочків. пробуємо? опис приготування: Вибираючи рибу для подібний страв, віддайте перевагу свіжій рибі з найменшою кількістю кі...

Шашлик на червоному вині

Картофляник з сирої картоплі

Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...

Фарширована курка по-італійськи

Фарширована курка по-італійськи

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...

Суп з косулі

Суп з косулі

Якщо у вас в родині є мисливець, то вам неминуче доводиться готувати з дичини. Суп з косулі, приготований за цим рецептом, може прикрасити навіть святковий сімейний обід. опис приготування: мясо козулі, особливо молодий, високо цінується знавцями дичини. Якщо вашому мисливцеві пощастило, і у в...

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою — смачне, ситне осіннє блюдо, коли вже потрібні зігріваючі тіло і душу страви. Яловичину вибирайте молоду, гасити її все одно будемо довго, можна використовувати невеликий казанок. опис приготування: Яловичина з морквою готується довго і виходить обладнаний. особливо, якщо...

Солянка на швидку руку

Солянка на швидку руку

Смачний і ситний суп особливо хороший взимку, коли потрібно багато калорій. А ще такий суп добре йде після великої гулянки Даю рецепт солянки на швидку руку! опис приготування: Якщо у вас напередодні відбулося велике застілля і залишилася м'ясна нарізка — саме те приготувати солянку на швидку ...

Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю

Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з какао, цукрової пудри, вершкового масла і горіхів. опис приготування: Пиріг можна подавати з карамельним соусом і ванільним морозивом. Для глазурі ви можете використовувати такі горіхи, в funduk, волоські горіхи і пекан. гарячої води— 1 Скл...

Шашлик з риби на шпажках

Шашлик з риби на шпажках

Згідно поширеній помилці, для шашлику придатні тільки дорогі сорти благородної червоної риби. Насправді, це не так - шашлик із сома, щуки, судака і т.д. виходить аж ніяк не гірше, а приготування в духовці заощадить час і дозволить насолодитися апетитною засмаженою рибкою в будь-який час року! о...

Яловичина по-іспанськи

Яловичина по-іспанськи

Іспанія — неймовірно колоритна країна, тому іспанська кухня настільки ж насичена і яскрава. У цьому рецепті приготування яловичини по-іспанськи буде все: і м'ясо, і рис, і багато-багато овочів. опис приготування: Це неймовірно смачне і в той же час ситне блюдо, яке, безсумнівно, буде вам до см...

Квасоля по-сербськи

Квасоля по-сербськи

просте, але нереально смачне і насичене блюдо з квасолі і овочів. Копчені ковбаски надають неповторний смак квасолі, яка зігріє вас і дасть енергію на багато годин. Насолоджуйтесь! опис приготування: квасоля, тушкована з овочами і копченими ковбасками — це апетитно, ароматно і просто чудово! д...

Фрикадельки грибні

Фрикадельки грибні

Всі знають м'ясні фрикадельки, а грибні хто знає? Мало хто знає, але це зовсім не означає, що ці фрикадельки поступаються "; старшому братові ";, навпаки, тут своя родзинка, спробуйте та оцініть! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування фрикадельок грибних. Зазвичай я їх...

Соус для «Цезаря» в домашніх умовах

Соус для «Цезаря» в домашніх умовах

Салат "; Цезар" - це не тільки правильно підсмажена курка і салатні листя, але і оригінальний соус. Його ви можете легко купити в магазині, але смак зовсім не той. Краще зробіть заправку самі. опис приготування: Багато з вас знають, що в складі класичного рецепту цього соусу повинні бути анчоу...

Французькі маффіни

Французькі маффіни

Рецепт приготування французьких мафінів з мускатним горіхом і корицею. опис приготування: Ці ароматні апетитні маффіни швидко і досить легко готуються і чудово підходять в якості страви на сніданок з чаєм, кави або молоком. розпушувача— 3 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1...

Шарлотка з яблуками відкрита

Шарлотка з яблуками відкрита

Одна з моїх улюблених різновидів шарлотки — шарлотка з яблуками відкрита. Дуже простий і старий рецепт доступний кулінарові будь-якої кваліфікації, аби було бажання спекти гарний і смачний пиріг! опис приготування: Шарлотка з яблуками відкрита виходить божественна — соковита, зі злегка караме...

Горохове пюре з копченими реберцями

Горохове пюре з копченими реберцями

Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...

Шоколадно-горіховий чізкейк

Шоколадно-горіховий чізкейк

Смачний і ситний горіховий торт, рецепт якого прийшов до нас з Англії. опис приготування: Ламаємо печиво руками на маленькі шматочки, потім перекладаємо шматочки в пакет і подрібнюємо їх качалкою в крихту. розтоплюємо масло, додаємо в нього печиво і горіхову стружку. Перемішуємо все в тістопод...

Golec, запечений в духовці

Golec, запечений в духовці

Golec — це риба сімейства лососевих, але чомусь її готують не так вже й часто. Вона дуже корисна і неймовірно смачна. За цим рецептом голець виходить дуже ніжним і соковитим. Спробуйте самі! опис приготування: Прянощі для цієї риби потрібно вибирати з особливою ретельністю, щоб не перебити її ...