Рецепт Французькі маффіни
Рецепт приготування французьких мафінів з мускатним горіхом і корицею.
опис приготування:
Ці ароматні апетитні маффіни швидко і досить легко готуються і чудово підходять в якості страви на сніданок з чаєм, кави або молоком.
- розпушувача— 3 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- цукру— 1 Склянка
- кориці— 3 чайних ложки
- масла— 1 Склянка
2. У великій мисці перемішати разом борошно, розпушувач, сіль і мелений мускатний горіх. Відкласти суміш в сторону.
3. В іншій мисці електричним міксером збити разом 1 стакан цукру і рослинний жир. Потім додати яйця і перемішати ще раз. Додати борошняну суміш і молоко по черзі до цукрової суміші, перемішуючи після кожного додавання.
4. Заповнити підготовлені чаші для мафінів тестом на 2/3 їх обсягу. Випікати маффіни протягом 20-25 хвилин при температурі 175 градусів до золотистого кольору. Дати мафінів трохи охолонути.
5. розтопити 2 палички масла. В окремій мисці змішати залишився цукром і корицею. Змастити готові маффіни маслом, ретельно розподіляючи його по всій поверхні, а потім посипати сумішшю кориці і цукру.
Подібні рецепти
Яєчня з шинкою
Рецепт заготовки огірків на зиму. маленькі, хрусткі і дуже смачні! опис приготування: 1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина. 2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і від...
Французькі макарони
Макарони популярні не тільки в Італії, але і в принципі по всьому світу. У Франції їх люблять не менше, ніж на батьківщині, тому придумали чимало рецептів приготування цієї страви. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати французькі макарони, то просто прочитайте цей рецепт. Так...
Французькі тости 2
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...