Рецепт Горщики з рибою і солоними огірками
Давайте приготуємо справжнє російське блюдо, запечене в глиняному горщику, ароматне і ситне - горщики з рибою! А щоб зробити його більш пікантним, я додала бочкових огірочків. пробуємо?
опис приготування:
Вибираючи рибу для подібний страв, віддайте перевагу свіжій рибі з найменшою кількістю кісток. Якщо це неможливо, купите свіжоморожену, саме так і вчинила я: купила в магазині великого хека, вагою в 500 г, цього вистачить на три звичайних порції. Ще один момент: не заповнюйте занадто горщики, вони повинні бути на чверть порожніми, щоб було місце пару і кипіння соусу. Обсяг мого горщика - 500 мл. хай щастить!
- риба— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Солоні огірки— 2 штуки
- Томатна паста— 3 чайних ложки
- Картопля— 3-6 штук
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Ріпчасту цибулю крупно поріжте півкільцями, обсмажте на двох столових ложках олії з сіллю до напівготовності.
На другий сковороді обсмажте шматочки картоплі до напівготовності. Я ріжу дрібно, щоб картопля швидко "; дійшов" в духовці.
Відокремте рибне філе, перевірте, щоб не попалися кісточки. Філе поріжте на шматочки (товщина в палець, можна трохи більше). Додати сіль, поперчіть і обсмажте пару хвилин на сковороді.
Огірочки поріжте на половинки уздовж, а потім на часточки.
збираємо горщики. На дно покладіть цибулю з жиром від смаження.
Далі - картопля.
Наступний шар - риба.
Томатну пасту розділіть в гарячою водою або бульйоном і влийте в горщики, соусу повинно бути приблизно половина горщика, не більше. Зверху покладіть огірочки. Надішліть горщики в прогріту духовку на 30 хвилин, з моменту закипання рідини в них. Температура - приблизно 240 градусів, але орієнтуйтеся по своїй духовці.
Горщики з рибою і солоними огірками готові. Посипте рубаною зеленню і подайте до столу в горщику або на тарілочці. приємного!
Подібні рецепти
Смажена курка з солоними огірками
М'ясо з овочами в горщиках. Популярна страва для всієї родини. кількість порцій: 4 яловичина— 500 грам квасоля— 200 грам помідори— 300 грам гриби— 300 грам солодкий перець— 200 грам цибуля— 150 грам сіль— — За смаком перець— — За смаком рослинна олія— — За смаком Замочити квасолю в мисці з...
Листковий салат з солоними огірками
Красива подача страви - це 1/3 його успіху. Тому я часто для святкового столу обираю листкові салати. Вони завжди виглядають дуже красиво, особливо якщо ще використовувати орендоване кільце. опис приготування: Так можна подати майже будь-які інгредієнти, але я запропоную один з багатьох. А сам...
Суп з солоними огірками
Ця страва — паличка-виручалочка з розряду "; швидко і смачно ";. І, що досить важливо, & Quot; дешево і сердито ";:). Рецепт приготування супу з солоними огірками — для зайнятих і передбачливих господинь! опис приготування: чесно зізнаюся — щоб мої домашні стали є такий суп мені довелося подол...
Грецький соус з огірками
Грецький соус з огірками послужить відмінним доповненням до будь-якої закусці, будь то чіпси або просто тости. Рецепт до божевілля простий — ділюся ним з вами. опис приготування: Я готую різні соуси до приходу гостей. Грецький соус з огірками виходить ніжним і трохи гострим. Його можна намазув...
Суп з квасолею і огірками
Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...