Рецепт Яловичина з морквою
Яловичина з морквою — смачне, ситне осіннє блюдо, коли вже потрібні зігріваючі тіло і душу страви. Яловичину вибирайте молоду, гасити її все одно будемо довго, можна використовувати невеликий казанок.
опис приготування:
Яловичина з морквою готується довго і виходить обладнаний. особливо, якщо режим приготування буде нагадувати повільне ловлення. Страву можна змінювати на свій смак. Намагайтеся до будь-якого рецепту відноситься творчо. Сміливо замінюйте інгредієнти, яких у вас немає під рукою і додавайте що- то своє. Головне продукти не повинні бути сирими або сильно розвареними. Яловичина з морквою — це відмінне чоловіче блюдо, вони його обов'язково оцінять. Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 800 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 4 штуки
- Помідори у власному соку— 400 грам
- Масло оливкове— 50 мілілітрів
- Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
- борошно— 3 Ст. ложки
- Картопля— 1-1,2 кілограма
- спеції— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Мясо обжарьте партиями в кастрюле с толстым дном.
После мяса заложите лук, чеснок и бальзамический уксус. Обжарьте до приятного аромата.
додайте, помішуючи, к луку муку и томаты.
Поверніть м'ясо в каструлю, добавьте воду или бульон и специи по своему вкусу. Оставьте тушится мясо на полтора часа.
Добавьте крупно нарезанные морковь и картофель. Гасіть до готовності овочів.
Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Яловичина з цибулею і морквою завжди безпрограшна блюдо, тому що, щоб точно добре приготувати яловичину, її треба згасити. Беріть яловичину молоду, краще телятину. М'ясо яловичину дуже корисно. опис приготування: Яловичина з цибулею і морквою довго гаситься, але вогонь робіть дуже маленьким, щ...
Єврейський салат з морквою
Пікантний і смачний єврейський салат з морквою стане кращим доповненням до святкового або сімейного обіду. Готується він просто і дуже швидко! опис приготування: Єврейський салат з морквою — смачна страва з плавленого сиру, яєць і часнику. Додаючи в нього морквину салат виходить не тільки біль...
Фаршировані баклажани з морквою і капустою
Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...
Квасоля з морквою
У квасолі містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності, до того ж вона неймовірно ситна. Тому цей чудовий гарнір безсумнівно сподобається вам. опис приготування: Тут я хочу розповісти вам про дуже простому рецепті квасолі з морквою, Котрий, на мій погля...
Фрикадельки з морквою і цибулею
рум'яний, ситні і поживні фрикадельки з морквою і цибулею відмінно доповнять ваш улюблений гарнір. Як обіду або вечері такі фрикадельки підуть на ура! опис приготування: Фарш для фрикадельок краще приготувати самостійно, можна використовувати легкий варіант - філе курки, або більш ситне м'ясо ...