Рецепт Вони звернули
Свіх - це східні смачні коржі або відкриті пиріжки з дріжджового тіста в основному з м'ясною начинкою. Приготувати це блюдо вам не складе особливих труднощів, а цей рецепт вам в цьому допоможе.
опис приготування:
Ці східні вироби з дріжджового тіста і начинки з м'ясного фаршу приготувати вдома нескладно. Свіх можна робити у вигляді відкритих пиріжків або як піцу - просто викласти начинку на корж і запекти. Але напівзакритий варіант виходить соковитіше. Пробуйте різні варіанти. Я сподіваюся, що цей рецепт з фото допоможе вам дізнатися, як приготувати свіх, соковиту і апетитну.
- Борошно пшеничне— 450 грам
- кефір— 300 грам
- дріжджі сухі— 10 грам
- цукор— 1 Ст. ложка(без гірки)
- фарш м'ясний— 200-250 грам
- плавлений сирок— 1 штука
- сир твердий— 100-150 грам
- Перець чилі— 1-2 Щепоток(або свіжий 1-2 штучки)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка(0,5 — в тісто, інше в фарш за смаком)
- соус томатний— 1-2 Ст. ложок(або помідори у власному соку)
Додаємо кефір і починаємо замішувати тісто.
У підсумку отримуємо еластичне і м'яке тісто, який мав би липнути до рук. Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце.
Чистимо цибулю та нарізаємо дрібними кубиками. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору.
Додамо до цибулі фарш, перемішуємо і обсмажуємо, розминаючи виделкою.
хвилин через 5 додамо спеції. Перець чорний мелений і гострий перчик, сіль. Можна додати сухого або свіжого подрібненого часнику.
І додаємо томатний соус або помідори у власному соку.
Все перемішуємо і тушкуємо, помішуючи, до максимального випаровування рідини.
Перекладаємо готову начинку в миску. перчики, которые стручки, прибираємо. Можна додати дрібно нарізану зелень. Нехай начинка охолоне.
тісто підійшло. Ділимо його на невеликі кульки.
Розкачуємо кульку тесту в овальну корж.
викладаємо приблизно 2 столових ложки начинки.
І формуємо вот такой вот пиріжок або м'ясну ватрушку. Можна робити чотирикутними. Можна залишати відкритими, як піцу.
Викладаємо свіх на деко, застелене пергаментом.
На начинку можна викласти по скибочці плавленого сирка, а можна обійтися без цього кроку. Відправляємо деко в розігріту до 250 градусів духовку.
Сир натираємо НЕ терку і через 10 хвилин посипаємо свіх сиром і ставимо назад в духовку ще на 10 хвилин.
Смачну і соковиту свіх подаємо до столу з аджикою, томатним соком або просто з кефіром.
Подібні рецепти
Вони не потрібен Цукор
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...