Рецепт Шоколадно-горіховий чізкейк

Рецепт Шоколадно-горіховий чізкейк
Кількість порцій: 4
Смачний і ситний горіховий торт, рецепт якого прийшов до нас з Англії.

опис приготування:

Ламаємо печиво руками на маленькі шматочки, потім перекладаємо шматочки в пакет і подрібнюємо їх качалкою в крихту.

розтоплюємо масло, додаємо в нього печиво і горіхову стружку. Перемішуємо все в тістоподібну масу.

Змащуємо вершковим маслом роз'ємну форму для випічки. Викладаємо приготовлену суміш печива з маслом, щільно утрамбовуючи її.

Тепер готуємо начинку. Беремо м'який сир і збиваємо з яйцями. додаємо цукор, пудру, какао, пудинг, крохмаль і борошно, добре перемішуємо.

Дрібніше мигдальні горіхи в кавомолці в муку і додаємо їх до сирної маси.

Додаємо сметану і ретельно перемішуємо.

Розігріваємо духовку до 180 ° С.

Змащуємо боки форми з основою вершковим маслом. Заливаємо масив з начинкою в форму з основою.

Обертаємо форму з пирогом фольгою два-три рази так, щоб всередину ні в якому разі не потрапила вода. В іншу форму, яка більша за ту, де торт, наливаємо окріп. Вода повинна доходити до половини форми з чізкейк. Акуратно ставимо в неї форму з тортом. Відправляємо форми в духовку і випікаємо годину-півтори на 160 ° C.

Коли чізкейк готовий, його треба остудити прямо у формі. Прикрашаємо зверху тертими волоськими горіхами або шоколадною крихтою і відправити в холодильник на ніч прямо в формі. вранці акуратно, щоб не пошкодити боки, дістаємо чізкейк з форми. торт готовий!


  • пісочне шоколадне печиво— 280 грам
  • грецькі горіхи— 6 штук
  • вершкове масло— 120 грам
  • домашній сир— 500 грам
  • яйце— 2 штуки
  • жирна сметана— 4 Ст. ложки
  • мука— 2 Ст. ложки
  • картопляний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • пакетик карамельного пудингу— 40 грам
  • цукрова пудра— 3 Ст. ложки
  • какао— 3 Ст. ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • коньяк— 1 Ст. ложка
  • смажений мигдаль— 50 грам
Ламаємо печиво руками на маленькі шматочки, потім перекладаємо шматочки в пакет і подрібнюємо їх качалкою в крихту.

розтоплюємо масло, додаємо в нього печиво і горіхову стружку. Перемішуємо все в тістоподібну масу.

Змащуємо вершковим маслом роз'ємну форму для випічки. Викладаємо приготовлену суміш печива з маслом, щільно утрамбовуючи її.

Тепер готуємо начинку. Беремо м'який сир і збиваємо з яйцями. додаємо цукор, пудру, какао, пудинг, крохмаль і борошно, добре перемішуємо.

Дрібніше мигдальні горіхи в кавомолці в муку і додаємо їх до сирної маси.

Додаємо сметану і ретельно перемішуємо.

Розігріваємо духовку до 180 ° С.

Змащуємо боки форми з основою вершковим маслом. Заливаємо масив з начинкою в форму з основою.

Обертаємо форму з пирогом фольгою два-три рази так, щоб всередину ні в якому разі не потрапила вода. В іншу форму, яка більша за ту, де торт, наливаємо окріп. Вода повинна доходити до половини форми з чізкейк. Акуратно ставимо в неї форму з тортом. Відправляємо форми в духовку і випікаємо годину-півтори на 160 ° C.

Коли чізкейк готовий, його треба остудити прямо у формі. Прикрашаємо зверху тертими волоськими горіхами або шоколадною крихтою і відправити в холодильник на ніч прямо в формі. вранці акуратно, щоб не пошкодити боки, дістаємо чізкейк з форми. торт готовий!


Подібні рецепти

Шоколадно-арахисовые батончики

Сироп з шкірки яблук

Якщо ви ласун, то вам дуже складно відмовити собі в який-небудь смакоти. Особливо коли в справу вступає шоколад і арахісове масло. Тут встояти неможливо! Так давайте ж побалуємо себе! опис приготування: Подібні десерти зараз на піку популярності. У США їх ставлять в солодкі бари по сусідству з...

Шоколадно-банановий хліб

Шоколадно-банановий хліб

Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...

Шоколадно-сирний торт

Шоколадно-сирний торт

Випічка з сирним кремом - це одне з моїх улюблених страв. А якщо додати в таку страву шоколадні нотки, то вийде смакота! У цьому рецепті я розповім, як приготувати шоколадно-сирний торт. опис приготування: Як просочення для торта я використовувала абрикосовий джем. Мені здається, він прекрасно...

Шоколадно-банановий кекс

Шоколадно-банановий кекс

Якщо Ви не знаєте куди подіти переспілі банани, а їсти їх зовсім не хочеться, приготуйте кекс. розповім, як приготувати шоколадний кекс з бананами. смак чудові, поєднання — відмінне! опис приготування: Випічка вийде злегка волога всередині, дуже ніжна і смачна. Такий кекс я раджу зберігати під...

Шоколадно-банановий торт без випічки

Шоколадно-банановий торт без випічки

Ось на днях випробувала цей простий рецепт шоколадно-бананового торта без випічки і поспішаю поділитися з вами. Адже з усіх "; ледачих" тортів, що я пробувала, цей виявився найсмачнішим! Це шедевр! опис приготування: ось, вирішила познайомити вас з моїми десертними "; працями ";. А якщо почита...