Рецепт Фарширована курка по-італійськи

Рецепт Фарширована курка по-італійськи
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано!


опис приготування:

В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ковбаски, сир, багато зелений аромат. звичайно, не обходиться без оливок і в'ялених помідорів. Сполучною ланкою виступають яєчні жовтки і хлібні крихти. В принципі, все доступно і нам.


  • курка— 1,3-1,5  кілограма
  • Солодкий перець— 1 штука(червоного кольору)
  • маслини— 15 штук(лучше пополам зеленые и черные)
  • Грудинка копчена— 100 грам(або Окорок)
  • ковбаски— 60 грам(типа охотничьих)
  • моцарелла— 100 грам
  • Хлібні крихти— 1/2 склянки
  • помідори в'ялені— 3-4 штук
  • Суміш пряних трав— 1  Ст. ложок(італійська суміш, по возможности лучше свежие травы)
  • жовток— 1 штука
  • Чорний перець— За смаком
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
Фарширована курка по-італійськи - фото крок 1 Куриную тушку хорошо промойте и обсушите. Відріжте кінчики крил, сделайте продольный разрез вдоль спинки. Аккуратно острым ножом вырежьте позвоночник от шеи до хвоста и отложите его на бульон. допомагаючи ножем, отделите кожу от мяса, подрезая сухожилия и суставы. Выверните ножки, подрезав кожу на конце, вийміть їх. Также удалите кости с частью мякоти из крыльев.
Акуратно снимите кожу с грудки, подрезав косточки ключицы. В итоге у вас останется кожа с небольшими кусочками мяса, не нужно удалять все тщательно. Посолите и попречите кожу, накройте влажной салфеткой, пока будете готовить фарш.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 2 Срежьте мясо с костей. Одно филе грудки нарежьте тонкими пластами, второе нарежьте мелкими кубиками. Так же кубиками нарежьте мясо с окорочков и крыльев, добавьте нарезанные кубиками ветчину и колбаски. Красный сладкий перец нарежьте так же кубиками и добавьте в фарш. Туда же покрошите маслины и вяленые помидоры. Щедро посыпьте фарш итальянскими травами, поперчите по вкусу и посолите немного, враховуючи, что большинство продуктов в начинке соленые. додайте моцарелу, хлебные крошки и яичный желток. Добре вимішайте фарш.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 3 Разложите кожу на доске, заправьте внутрь кожу с крыльев и ножек. Выложите поверхность ломтиками куриного филе и сверху распределите начинку. Скрутите в тугой рулет, хорошо подвернув кожу с боков и немного натягивая ее на фарш.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 4 Перевяжите рулет кулинарной нитью сначала крест на крест, як ковбасу, затем еще пройдите нитью через центр. Кроме стягивающей функции, такая перевязь сформует симпатичные выпуклости, которые при нарезке дополнительно украсят рулет. Уложите курицу в смазанную маслом форму, краще керамічну, сбрызните сверху оливковым маслом и запекайте в разогретой до 200 градусів духовці приблизно годину.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 5 Периодически поливайте курицу выделяющимся соком. Если верх слишком зарумянится, прикройте курицу фольгой. Готовую курицу накройте фольгой вместе с формой и дайте постоять 20 хвилин. Это если вы захотите полакомиться сочной и нежной горячей курицей и потрясающим ароматом и поджаристой корочкой. Вариант для себя, тому що це дуже смачно, но форму горячая курица держит не слишком хорошо.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 6 Чтобы порадовать гостей и удивить их пестрым мозаичным срезом, остудите курицу, плотно заверните в фольгу или пергамент и отправьте в холодильник на несколько часов. Хорошо охладившись и уплотнившись, фаршированная курица отлично режется на тонкие ломтики и прекрасно держит форму.

Фарширована курка по-італійськи - фото крок 7 Украсьте ее свежими овощами, фруктами і зеленню. подавайте, восторги гостей обеспечены!

Подібні рецепти

Фарширована абрикосами курка «індус»

Курка, фарширована цибулею

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Фарширована курка рисом з чорносливом

Фарширована курка рисом з чорносливом

Поєднання рису і чорносливу вже можна вважати класичним, саме його багато господинь використовують для наповнення курки, особливого, коли таке чудове блюдо готується на святковий стіл. опис приготування: У моєї мами таке блюдо було коронним, адже вона готувала фаршировану курку рисом з чорносл...

Фарширована курка в мультиварці

Фарширована курка в мультиварці

Ця страва завжди викликав захоплення у тих, хто його пробував і, напевно, багато господинь готували його не раз в духовці, ну а я хочу розповісти вам, як зробити фаршировану курку в мультиварці. опис приготування: Ніхто не стане заперечувати, що таке блюдо завжди виглядає святково і радує нас ...

Фарширована курка в духовці

Фарширована курка в духовці

Важливо освоїти базовий рецепт фаршированої курки в духовці, а вже далі — політ вашої фантазії. Експериментуйте з начинкою скільки завгодно, головне — НЕ "; накосячіть" в фундаментальні речі. опис приготування: Я люблю фарширувати курку, тому що виходить і гарнір, і основне блюдо одночасно. см...