Рецепт Суп з косулі
Якщо у вас в родині є мисливець, то вам неминуче доводиться готувати з дичини. Суп з косулі, приготований за цим рецептом, може прикрасити навіть святковий сімейний обід.
опис приготування:
мясо козулі, особливо молодий, високо цінується знавцями дичини. Якщо вашому мисливцеві пощастило, і у вас на кухні виявилося м'ясо молодої тварини — значить, прийшов час скористатися цим рецептом приготування супу з косулі. Отже, розповідаю, як приготувати суп з козулі за моїм рецептом:
1. Для супу нам знадобляться реберця козулі. Поділяємо їх на невеликі порції, моєму, зачищаємо від плівок.
2. Розтоплюємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо реберця до золотистої скоринки.
3. Викладаємо напівфабрикат в каструлю, в якій будемо варити суп. заливаємо водою, солимо і ставимо варитися на півтори години.
4. У сковороду, в якій обсмажувалося м'ясо, викладаємо нарізаний півкільцями цибулю і кілька хвилин підсмажуємо його. Додаємо нарізану вузькими смужками перець і очищені від шкірки і нарізані помідори. тушкуємо хвилин 10.
5. Чистимо і моєму моркву і картоплю. Нарізаємо кубиками і кидаємо в каструлю з готовим бульйоном. варимо 15 хвилин.
6. Туди ж відправляємо помідорно-перечно-цибульну масу. солимо, перчимо і залишаємо варитися до готовності.
7. Додаємо спеції і вимикаємо плиту. суп готовий!
Перед подачею на стіл можна прикрасити супчик рубаною зеленню, скибочкою лимона. Дуже добре до цього супу підходять сухарики з білого хліба з часником. Смачного!
- мясо козулі— 500 грам(лучше ребрышки)
- помідори— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1-2 штук
- Картопля— 3-4 штук
- Перець болгарський— 1 штука
- Вершкове масло— 100 грам
- сіль— 1,5 чайних ложки(за смаком)
- Суміш перців мелена— 2 щіпки(за смаком)
- Koriandr— 1 щіпка
- вода— 2 L
1. Для супу нам знадобляться реберця козулі. Поділяємо їх на невеликі порції, моєму, зачищаємо від плівок.
2. Розтоплюємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо реберця до золотистої скоринки.
3. Викладаємо напівфабрикат в каструлю, в якій будемо варити суп. заливаємо водою, солимо і ставимо варитися на півтори години.
4. У сковороду, в якій обсмажувалося м'ясо, викладаємо нарізаний півкільцями цибулю і кілька хвилин підсмажуємо його. Додаємо нарізану вузькими смужками перець і очищені від шкірки і нарізані помідори. тушкуємо хвилин 10.
5. Чистимо і моєму моркву і картоплю. Нарізаємо кубиками і кидаємо в каструлю з готовим бульйоном. варимо 15 хвилин.
6. Туди ж відправляємо помідорно-перечно-цибульну масу. солимо, перчимо і залишаємо варитися до готовності.
7. Додаємо спеції і вимикаємо плиту. суп готовий!
Перед подачею на стіл можна прикрасити супчик рубаною зеленню, скибочкою лимона. Дуже добре до цього супу підходять сухарики з білого хліба з часником. Смачного!
Подібні рецепти
Шашлик з косулі
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...