Рецепт Свиная грудинка на кости

Рецепт Свиная грудинка на кости
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо!

опис приготування:

Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем і розмарином за бажанням. Таким чином свинина розкриється по-новому, придбає неймовірні аромат і смак. Блюдо ідеально підійде на вечерю і на обід!

  • Свинина на кісточці— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • лимон— 1/2 штуки
  • Спеції для свинини— За смаком
  • рослинна м'ясо— 5 Ст. ложок
  • рослинна м'ясо— 5 Ст. ложок
  • сіль, чорний перець— За смаком
1 Насамперед промийте м'ясо, обсушити паперовими рушниками.

2 Натираючи свинину сіллю, спеціями і перцем з двох сторін, рівномірно розподіливши спеції по всій поверхні м'яса.
Тепер вам необхідно видавити сік половинки лимона і полити їм м'ясо.

3 Цибулю очистіть і наріжте великими кільцями. Полийте цибулю соком лимона і гарненько розімніть руками. Маринують свинину в цибулі протягом 20 хвилин.
У сотейнику підігрійте рослинне масло, вийміть свинину з маринаду і обсмажте до утворення золотистої скоринки.

4 Викладіть м'ясо на деко, застелений фольгою або пергаментом, зверху розподіліть цибулю з маринаду. Накрийте м'ясо фольгою і запікайте при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.

5 Смачного!

Подібні рецепти

Свиная корейка на кости с морковью

Копчена грудинка в домашніх умовах

свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Грудинка свиная соленая

Грудинка свиная соленая

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...