Рецепт Свиная грудинка на кости
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо!
опис приготування:
Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем і розмарином за бажанням. Таким чином свинина розкриється по-новому, придбає неймовірні аромат і смак. Блюдо ідеально підійде на вечерю і на обід!
- Свинина на кісточці— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- лимон— 1/2 штуки
- Спеції для свинини— За смаком
- рослинна м'ясо— 5 Ст. ложок
- рослинна м'ясо— 5 Ст. ложок
- сіль, чорний перець— За смаком
2 Натираючи свинину сіллю, спеціями і перцем з двох сторін, рівномірно розподіливши спеції по всій поверхні м'яса.
Тепер вам необхідно видавити сік половинки лимона і полити їм м'ясо.
3 Цибулю очистіть і наріжте великими кільцями. Полийте цибулю соком лимона і гарненько розімніть руками. Маринують свинину в цибулі протягом 20 хвилин.
У сотейнику підігрійте рослинне масло, вийміть свинину з маринаду і обсмажте до утворення золотистої скоринки.
4 Викладіть м'ясо на деко, застелений фольгою або пергаментом, зверху розподіліть цибулю з маринаду. Накрийте м'ясо фольгою і запікайте при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.
5 Смачного!
Подібні рецепти
Копчена грудинка в домашніх умовах
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...
Грудинка свиная жареная
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Грудинка свиная соленая
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...
Свиная грудинка в луковой шелухе
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...