Рецепт Свиняча голова запечена в духовці

Рецепт Свиняча голова запечена в духовці
Кількість порцій: 10 Час приготування: 6 г. 0 хв.
розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я!

опис приготування:

Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і очистіть. Чи не перетушіте свинку, інакше вона просто потріскається. Колір шкіри готової свинини готової повинен бути насичено рожевим (ближче до червоного). Смачного!

  • Свиная голова— 1 штука(вагою приблизно 3,5-4 кг)
  • сіль— 2 чайних ложки(або більше, за смаком)
  • Luk-salotų— 6 штук
  • часник— 2 штуки(головки)
  • Біле вино— 2 склянки(сухе)
  • Бренді— 0,5 склянки
  • Дижонская гірчиця— 1/2 чайних ложки
  • вода— 2 L
  • перець— 1 Чайна ложка(або за смаком)
  • петрушка— 6 штук(гілочок)
  • чебрець— 6 штук(гілочок)
  • Лавровий лист— 3 штуки
1 Промийте гарненько голову. Обсушити її паперовими рушниками, прочистите всередині і зовні.

2 Нагрейте духовку до 150 З. Викладіть голову в глибоку ємність, придатну для духовки (сковороду, каструлю). Натріть її сіллю і перцем, поруч викладіть очищену цибулю,
зубчики чеснока (неочищенные), зелень. Влийте воду і алкоголь. Рідина повинна покривати голову приблизно наполовину. Вуха загорніть у фольгу (в іншому випадку палити). Накрийте деко з головою фольгою.

3 Поставте сковороду на плиту і доведіть рідину до кипіння. Після цього переставте її в духовку. Там вона повинна простояти в районі 2 годин. Потім зніміть фольгу (але на вушках залиште) і продовжуйте готувати, поки більша частина рідини не випарується, шкіра зарум'яниться, а м'ясо почне легко відділятися від кістки (на це піде приблизно 4 годину). Якщо вушка залишилися м'якими, можете зняти з них фольгу і потримати все ще хвилин 20.

4 Перед подачею дайте свинині "; відпочити ";, накривши її фольгою хвилин на 15. сік, що залишився (без зелені і овочів перелийте в невеликий сотейник. Варіть до загусання, жир приберіть, додайте гірчицю. Подавайте свинину з соусом.

Подібні рецепти

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Паштет із субпродуктів

Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Грудинка свиняча тушкована

Грудинка свиняча тушкована

Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...