Рецепт Горохове пюре з копченими реберцями

Рецепт Горохове пюре з копченими реберцями
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю.

опис приготування:

Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі смаженою цибулькою. Горох дуже корисний продукт, давайте навчимося смачно його готувати. Я пропоную вам простий рецепт горохового пюре з копченими реберцями. Аромат від підготовлюваного блюда запаморочливий. сподіваюся, що і смак вас теж не розчарує. Отже, рецепт приготування горохового пюре з копченими реберцями.

1. З вечора замочуємо горох в холодній воді. Води знадобиться мінімум в два рази більше, ніж гороху.

2. Вранці добре промиваємо горох і викладаємо в каструлю, в якій будемо готовіть.Заліваем водою. Вода повинна бути вище гороху приблизно на 2 пальця.

3. Ребра порізати на шматки середнього розміру і відправити в ту ж каструлю, к гороху.

4. Варимо горох з ребрами на великому вогні до моменту закипання. Потім зменшуємо вогонь, знімаємо піну і солимо.

5. Закриваємо кришкою каструлю і залишаємо варитися години 2-2.5.

6. Після закінчення зазначеного часу в каструлі не повинно залишитися рідини поверх гороху. Прибираємо каструлю з плити, вкутуємо в теплу ковдру і залишаємо нудитися ще 30-40 хвилин.

7. Чистимо цибулю та моркву, моєму. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше, моркву натираємо на дрібній тертці.

8. Пасеруємо цибулю з морквою на олії на сковороді.

9. Додаємо в пюре цибулю з морквою, спеції. Пробуємо на сіль. Якщо треба — додаємо солі. Перемішуємо і хвилин через 5 можна подавати до столу.

Смачного!

  • Горох жовтий половинками— 800 грам
  • ребра копчені— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • сухі спеції— 2-3 Щепоток(ваші улюблені спеції, можна хмелі-сунелі)
  • сіль— 1 Чайна ложка
Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі смаженою цибулькою. Горох дуже корисний продукт, давайте навчимося смачно його готувати. Я пропоную вам простий рецепт горохового пюре з копченими реберцями. Аромат від підготовлюваного блюда запаморочливий. сподіваюся, що і смак вас теж не розчарує. Отже, рецепт приготування горохового пюре з копченими реберцями.

1. З вечора замочуємо горох в холодній воді. Води знадобиться мінімум в два рази більше, ніж гороху.

2. Вранці добре промиваємо горох і викладаємо в каструлю, в якій будемо готовіть.Заліваем водою. Вода повинна бути вище гороху приблизно на 2 пальця.

3. Ребра порізати на шматки середнього розміру і відправити в ту ж каструлю, к гороху.

4. Варимо горох з ребрами на великому вогні до моменту закипання. Потім зменшуємо вогонь, знімаємо піну і солимо.

5. Закриваємо кришкою каструлю і залишаємо варитися години 2-2.5.

6. Після закінчення зазначеного часу в каструлі не повинно залишитися рідини поверх гороху. Прибираємо каструлю з плити, вкутуємо в теплу ковдру і залишаємо нудитися ще 30-40 хвилин.

7. Чистимо цибулю та моркву, моєму. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше, моркву натираємо на дрібній тертці.

8. Пасеруємо цибулю з морквою на олії на сковороді.

9. Додаємо в пюре цибулю з морквою, спеції. Пробуємо на сіль. Якщо треба — додаємо солі. Перемішуємо і хвилин через 5 можна подавати до столу.

Смачного!

Подібні рецепти

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями

Бананово-манговий смузі

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...

Горохове пюре зі свининою

Горохове пюре зі свининою

Свинина дуже добре поєднується з бобовими. Тому існує так багато гарячих страв, які дуже вдало представляють цей дует. думаю, що ви з ними часто стикалися. І ось ще один варіант. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати горохове пюре зі свининою. Це просте і дуже ситне гаряча страв...

Горохове пюре в мультиварці

Горохове пюре в мультиварці

Простий рецепт горохового пюре в мультиварці порадує будь-яку господарку. А витончена м'ятна нотка, присутня в ньому, порадує свіжістю і весняним настроєм! Насолоджуйтесь! опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати горохове пюре в мультиварці, то ця інструкція спеціально для вас: 1. ...

Горох з копченими реберцями

Горох з копченими реберцями

З дитинства пам'ятаю запах гороху з копченими реберцями. Такий суп моя бабуся варила тільки в грубці. Пічки зараз у багатьох немає, але ось як приготувати горох з копченими реберцям я вас навчу. опис приготування: При подачі на стіл, суп можна прикрасити гілочкою зелені або додати до нього жме...

Солянка з копченими реберцями

Солянка з копченими реберцями

Люблю я солянку ніде правди діти. Так смачно, так ситно, Тас-який смак! Ця страва "; два в одному ";: і суп, і друге. готувати, звичайно, не просто і не швидко, але того варте. приступаємо! опис приготування: Ось вам докладний рецепт солянки з копченими реберцями з фото. Продуктів знадобитися ...