Рецепт Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з какао, цукрової пудри, вершкового масла і горіхів.
опис приготування:
Пиріг можна подавати з карамельним соусом і ванільним морозивом. Для глазурі ви можете використовувати такі горіхи, в funduk, волоські горіхи і пекан.
- гарячої води— 1 Склянка
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1/4 чайних ложки
- сколотин— 1/2 склянки
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- палички несолоного вершкового масла— 1 3/4 штуки(глазур)
- молока— 6 Ст. ложок(глазур)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(глазур)
- солі— 1/4 чайних ложки(глазур)
- горіхів— 1/2 склянки(глазур)
У середній мисці злегка збити сколотини, яйця і ваніль.
2. Повільно влити шоколадну суміш і збити віночком.
3. Вилити тісто на деко, застелене пергаментом. Випікати протягом 20-22 хвилин.
4. зробити глазур. Дрібно нарізати горіхи. У середній каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Зняти з вогню і перемішати з какао. Додати молоко, ваніль і сіль, ретельно перемішати. Додати цукрову пудру, по 1 склянці за раз, і перемішати до однорідності. Додати подрібнені горіхи і перемішати.
5. Прибрати готовий пиріг з духовки. Залити пиріг рівномірно приготовленої теплою глазур'ю. Дати охолонути протягом як мінімум 15 хвилин перед подачею.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...
Шоколадний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...
Шоколадний торт з німецької шоколадною глазур'ю
Торт з німецького шоколаду з глазур'ю. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном. У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао. В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинн...
Шоколадний торт з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2 чайних ложки яйця— 4 шту...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...